Ολοκληρωμένη Προβολή Ιατρείου

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

προβολή του ιατρείου σας, μία υπηρεσία του ιατρικού marketing, απαιτεί την ανάθεση της σε έναν επαγγελματία που μπορεί να υλοποιεί με επιτυχία και εμπρόθεσμα τους στόχους σας, να οριοθετεί με ρεαλισμό τα προσδοκώμενα αποτελέσματα και φυσικά να μπορεί να εκτιμά την πορεία του ανταγωνισμού. Οι κυριότερες υπηρεσίες που δεν πρέπει να λείπουν από την επικοινωνιακή σας στρατηγική είναι οι εξής:

1. Αξιοποίηση του οnline marketing

Το online marketing είναι μια από τις σημαντικές πρακτικές για να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε μια σταθερή βάση ασθενών. Όταν θα αποφασίσετε, με τον συνεργάτη σας, την στρατηγική για το online marketing που θα ακολουθήσετε, καλό θα είναι να επικεντρωθείτε αρχικά σε ένα εύχρηστο και σύγχρονο website (δείτε τα έργα μας). H ιστοσελίδα σας θα πρέπει να είναι φιλική στον απλό χρήστη και να παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για εσάς, τις υπηρεσίες που προσφέρετε και φυσικά χρηστικές πληροφορίες για το Ιατρείο σας.

2. Χρήση των social media ως σύγχρονο εργαλείο marketing

Tα social media μπορούν να συνεισφέρουν σημαντικά στην προβολή του ιατρείου σας, στο εν δυνάμει κοινό, αλλά και να αναβαθμίσουν την σχέση σας με τους ανθρώπους που ήδη σας εμπιστεύονται. Αν δεν επιδιώκετε να διατηρήσετε μια σοβαρή online παρουσία, καλό θα είναι να αναλογιστείτε πως χάνετε μία εξαιρετική ευκαιρία να προσελκύσετε νέους ασθενείς αλλά και να διατηρήσετε ανοιχτό έναν δίαυλο επικοινωνίας με τους υπάρχοντες.

Τα social media, όταν μιλάμε για την επαγγελματική αξιοποίησή τους, δεν είναι απλά ένας καινούριος τρόπος επικοινωνίας. Αποτελούν μια αξιόλογη μέθοδο για να ανακαλύψετε πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία για την επαγγελματική σας παρουσία. Για παράδειγμα, μπορείτε να διερευνήσετε την άποψη που έχουν οι ασθενείς σας για εσάς, καθώς τα μηνύματα και τα σχόλια που ανταλλάσσονται είναι ενδεικτικά της άποψής τους. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κάποιες παρατηρήσεις που μπορούν να σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμες προκειμένου να αναβαθμίσετε την εικόνα και τις υπηρεσίες σας. Πολύ απλά, αν θέλετε κριτική 5 αστέρων στη σελίδα σας στο facebook, θα πρέπει να προσφέρετε αντίστοιχα και υπηρεσίες 5 αστέρων.

Η προβολή του ιατρείου σας στα social media θα πρέπει να είναι επαγγελματική, ελκυστική, φιλική προς τον χρήστη, ενημερωτική αλλά και πάντα ενημερωμένη. (Δείτε αυτούς που μας εμπιστεύονται την εικόνα τους στα social media).

Οffline Marketing

H σωστή χρήση των εργαλείων που έχετε στην διάθεσή σας, για να ολοκληρώσετε μια επιτυχημένη στρατηγική, επικοινωνιακή και προωθητική, περιλαμβάνει και άλλες πρακτικές του ιατρικού marketing. Aυτές είναι η αποστολή newsletters, ενημερωτικού υλικού, η παρουσία στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, η διοργάνωση ειδικών εκδηλώσεων για το κοινό κ.α.

Φυσικά όλες αυτές οι ενέργειες έχουν άμεση σχέση με το target group που επιδιώκετε να προσεγγίσετε και το budget που επιθυμείτε να δαπανήσετε. Πρέπει να έχετε συνεχή επικοινωνία και συνεννόηση, χτίζοντας σχέση εμπιστοσύνης, με τον επαγγελματία συνεργάτη σας, ώστε να καλύπτονται οι επικοινωνιακές ανάγκες σας με την εξειδίκευση και τον επαγγελματισμό του.

Διαβάστε τι είπαν για εμάς ορισμένοι από τους επαγγελματίες Υγείας που μας εμπιστεύθηκαν και συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται καθημερινα.

«Η Health Solutions έχοντας διανύσει με συνέπεια μια διαδρομή 5 ετών, με ήθος, εμπιστευτικότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα, είναι η no 1 εξειδικευμένη εταιρεία ιατρικού μάρκετινγκ, προσφέροντας αποτελεσματικές λύσεις στους Ιατρούς».

Δείτε γιατί οι Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Ιατρικού Μάρκετινγκ, είναι η καλύτερη επιλογή.

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 57 ΑΚ, του Ν 2121/1993 περί πνευματικής ιδιοκτησίας, απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της Health Solutions και του νόμιμου εκπροσώπου. Η Ηealth Solutions επιφυλάσσεται έναντι πάντων για κάθε νόμιμο ή/ και συμβατικό δικαίωμά της, πέραν των ρητώς αναφερομένων στην παρούσα παράγραφο.

Περισσότερα άρθρα από το blog

we share your vision

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα σας; Ας ξεκινήσουμε.

Η έμπειρη ομάδα μας είναι εδώ για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε τη δική σας ιδέα.

Όροι Χρήσης
Copyright healthsolutions © 2020 | Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος