PR and Media Services

Σε μια ανταγωνιστική αγορά, η καλλιέργεια σχέσεων με τα media είναι ζωτικής σημασίας προκειμένου να βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας να μοιραστούν το μήνυμά τους με το κοινό-στόχος, επιτυγχάνοντας τα βέλτιστα επικοινωνιακά αποτελέσματα. Στη Health Solutions κατανοούμε τον τρόπο λειτουργίας των ΜΜΕ και αξιοποιούμε  τις σχέσεις  μας με τους επαγγελματίες της ενημέρωσης, με στόχο τη καλύτερη δυνατή προβολή των μηνυμάτων σας.

Τα παραδοσιακά μέσα επικοινωνίας, περιλαμβάνουν τα εθνικά και τα τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα, τα ραδιοφωνικά προγράμματα, ημερήσιες και εβδομαδιαίες εφημερίδες, περιοδικά και έντυπα ιατρικού ενδιαφέροντος. Φυσικά, στη σύγχρονη «φαρέτρα» των επαγγελματιών της επικοινωνίας για μια ολοκληρωμένη στρατηγική προβολής και διαχείρισης της εικόνας και των υπηρεσιών σας εντάσσεται και το διαδίκτυο. Η Health Solutions αναλαμβάνει τη διαχείριση της online παρουσίας σας μέσω της κατασκευής της επαγγελματικής σας ιστοσελίδας, της διαχείρισης της σελίδας στα social media, συμβάλλοντας στην εξάπλωση της φήμης σας και στη διαδικτυακή κοινότητα.

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις μας είναι ο υπολογισμός των ποιοτικών και ποσοτικών δεδομένων απόδοσης κάθε ενέργειας με σκοπό τη βελτιστοποίηση επόμενων και μελλοντικών σχεδίων προβολής με τη χρήση μέσων επικοινωνίας. Οι συνεργάτες μας διασφαλίζουν ότι κάθε επιστημονικό σας επίτευγμα ή δράση λαμβάνει την προσοχή που της αξίζει. Ακολουθούν αναλυτικά, οι υπηρεσίες που παρέχει η Health Solutions:

PR Services: Xτίζοντας σχέσεις με ανθρώπους-«κλειδιά»

prH Health Solutions διαθέτει εμπειρία δημοσίων σχέσεων και παρέχει τη δυνατότητα κάλυψης γεγονότων, δημιουργώντας ευκαιρίες για εσάς στα μέσα μαζικής επικοινωνίας και ενημέρωσης. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε το έργο και τις υπηρεσίες σας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μέσα από επικοινωνιακούς διαύλους, οι οποίοι αναδεικνύουν τα πλεονεκτήματα και ενισχύουν θετικά τη φήμη σας.

Είναι σαφές πως οι μέθοδοι ενός επιτυχημένου πλάνου δημοσίων σχέσεων, με συνεχή παρουσία και προβολή των δράσεων σας, δημιουργεί μια θετική εικόνα στην συνείδηση του κοινού. Εμείς δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο  Reputation Management και στην Αποστολή Δελτίων Τύπου.

Reputation Management: Μην αφήνετε την «εικόνα» σας στην τύχη

reputationΗ διαχείριση φήμης αποτελεί τμήμα της στρατηγικής δημοσίων σχέσεων, η οποία περιλαμβάνει τον έλεγχο της δημόσιας εικόνας σας, προκειμένου να βεβαιωθούμε πως ό,τι καταγράφεται για εσάς συμβάλλει θετικά στην επαγγελματική σας εξέλιξη και στην προώθηση των υπηρεσιών σας.

Το διαδίκτυο αποτελεί έναν αχανή χώρο όπου ο καθένας μπορεί να αναζητήσει ή να αναρτήσει πληροφορίες/κριτικές για εσάς, οποιαδήποτε στιγμή. Επομένως, και εσείς πρέπει να προστατεύσετε την online φήμη σας, η οποία είναι πλέον απαραίτητη για την προώθηση των υπηρεσιών σας.

Η διαδικασία περιλαμβάνει την λεπτομερή παρακολούθηση των social media λογαριασμών, την καταγραφή σχολίων, αλλά και τον εντοπισμό τυχόν αρνητικών κριτικών που θα απαιτούσαν απάντηση, προκειμένου να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις για την επαγγελματική σας ταυτότητα.

Αποστολή Δελτίων Τύπου: Πώς μπορεί η δράση σας να γίνει «viral»

pressΗ αποστολή Δελτίων Τύπου έχει ως σκοπό να εγείρει την προσοχή καθώς και να μοιραστεί πληροφορίες με το υπάρχον ή και το δυνητικό κοινό σας σχετικά με το έργο σας, τις υπηρεσίες που προσφέρετε με έμφαση στις θεραπευτικές μεθόδους που εφαρμόζετε, τις δράσεις και την κοινωνική προσφορά σας. Είμαστε σε συνεχή επαφή μαζί σας για να καταγράφουμε κάθε δραστηριότητά σας και να ενημερώνουμε σε συνεχή βάση τους ασθενείς και τους συνεργάτες σας. Πρόκειται για μια διαδικασία, η οποία σε συνδυασμό με την στρατηγική χρήση των social media μπορεί να ενισχύει περαιτέρω την επισκεψιμότητα της επαγγελματικής σας σελίδας.

 

Συνέντευξη Τύπου: Oι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

reputationΗ Health Solutions αναλαμβάνει τη διοργάνωση Συνεντεύξεων Τύπου,  φροντίζοντας από τα Α έως το Ω όλες τις παραμέτρους από τις οποίες εξαρτάται η επιτυχημένη διεξαγωγή τους. Είτε πρόκειται για τα εγκαίνια του νέου σας ιατρείου ή για μια πρωτοποριακή θεραπεία που εφαρμόζετε στο ιατρείο ή την κλινική σας, η Health Solutions αναλαμβάνει να συντάξει και να προωθήσει ένα ελκυστικό media kit σε κορυφαία ΜΜΕ και διακεκριμένους επαγγελματίες της ενημέρωσης από το χώρο της υγείας, διασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή προβολή των ενεργειών σας στο κοινό.

 

Καλέστε μας στο 212 1025092 να δούμε μαζί πώς θα μοιράσουμε το δικό σας μήνυμα στο κοινό σας.  

we share your vision

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα σας; Ας ξεκινήσουμε.

Η έμπειρη ομάδα μας είναι εδώ για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε τη δική σας ιδέα.

Όροι Χρήσης
Copyright healthsolutions © 2020 | Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος