Είπαν για εμάς...

H γνώμη των συνεργατών μας είναι πολύτιμη για εμάς και αυτό γιατί, πάνω απ’ όλα, μας ενδιαφέρει να έχουμε ειλικρινείς και ισχυρές συνεργασίες. Διαβάστε τι είπαν για εμάς ορισμένοι από τους επαγγελματίες Υγείας που μας εμπιστεύθηκαν και συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται  καθημερινά. Τους ευχαριστούμε πολύ για τα καλά τους λόγια και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να τους προσφέρουμε τεχνογνωσία και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου!

Πάντος Κωνσταντίνος

Πάντος Κωνσταντίνος

Μαιευτήρας Γυναικολόγος

www.genesisathens.gr

Τη σημερινή εποχή η τεχνολογία έχει κάνει αλματώδη πρόοδο και το διαδίκτυο κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στον τομέα της ενημέρωσης, όχι μόνο στις νεαρές ηλικίες αλλά και στις μεγαλύτερες. Είναι ο πιο άμεσος τρόπος για να μάθουμε σε real χρόνο όλα όσα γίνονται στον κόσμο και να ενημερωθούμε για οτιδήποτε μας ενδιαφέρει.

H διαχείριση της επικοινωνίας των επιστημόνων της υγείας από τους ειδικούς μπορεί να εγγυηθεί για το αποτέλεσμα με συνέπεια και αξιοπιστία, κάτι που εμείς βρήκαμε στην εταιρία ιατρικού marketing Ηealth Solutions, η οποία έχει σταθεί στο ύψος των απαιτήσεων μας όλα τα χρόνια της συνεργασία μας, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να αποτελεί έναν από τους αυτούς που εμείς αποκαλούμε "συνεργάτες μας".

Σφακιανούδης Κωνσταντίνος

Σφακιανούδης Κωνσταντίνος

Μαιευτήρας Γυναικολόγος

www.sfakianoudis.gr

Όταν πρωτοξεκινούσα την καριέρα μου, ένας ιδιαίτερα καταξιωμένος συνάδελφος μού είπε εμφατικά "...και ο καλύτερος γιατρός του κόσμου να είσαι, αν βρίσκεσαι στο μέσο της ερήμου κανείς δε θα σε προσεγγίσει...". Η αλήθεια είναι ότι όταν κανείς ξεκινά την καριέρα του στο χώρο τη υγείας βρίσκεται στην έρημο της αφάνειας από την οποία θα βγει με τον επαγγελματισμό και τις αρετές του ως ιατρός και άνθρωπος. Για να βγει από αυτή πρέπει να διαδοθεί όμως το μήνυμά του. Το μήνυμα των προσπαθειών του στη διάρκεια των σπουδών του, το μήνυμα των αγώνων του στα πλαίσια της εξειδίκευσης του και το μήνυμα των...επιτυχιών του στην μέχρι τώρα καριέρα του. Το μήνυμα αυτό αναλαμβάνει να διαδώσει με ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα και επαγγελματισμό η HEALTH SOLUTIONS σεβόμενη τόσο τον εντολέα της γιατρό αλλά και τον επισκέπτη-αναγνώστη των διαδικτυακών τόπων που διαχειρίζεται. Προσωπικά, ευχαριστώ τον Θεό που με έφερε σε επαφή μαζί τους και χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω συναδέλφους και φίλους στους οποίους συνέστησα τη συγκεκριμένη ομάδα και οι οποίοι ήταν αρχικά ιδιαίτερα επιφυλακτικοί απέναντι τους σήμερα να καταγράφουν τα εύσημα σε αυτή τη ιστοσελίδα...Εύχομαι Καλή και Εμπνευσμένη Συνέχεια...

Στέφανος Χανδακάς

Στέφανος Χανδακάς

Πρόεδρος του Νοσοκομείου Μητέρα & της HOPEGenesis.

www.drchandakas.gr

Η συνεργασία μου με την Health Solutions και τον κ. Νικόλα Σανιδά μετρά ήδη αρκετά χρόνια, χρόνια που σημαδεύτηκαν από διάθεση για συνεργασία, φρέσκες, καινοτόμες ιδέες, επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα, που με άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο . Η εμπειρία, η ευρηματικότητα, η γνώση και η συνέπεια, είναι μερικά από τα θετικά χαρακτηριστικά που καθιστούν την Health Solutions έναν πολύτιμο και αξιόπιστο συνεργάτη για τους επαγγελματίες υγείας.

Η απόφασή μου να εμπιστευθώ την ομάδα της Health Solutions για την ανανέωση της επαγγελματικής μου ιστοσελίδας και της ψηφιακής μου επικοινωνίας αποτελεί επιστέγασμα αυτής της μακροχρόνιας, αγαστής συνεργασίας, η οποία εύχομαι να συνεχίσει να αποδίδει καρπούς και στο μέλλον

Πάνος Σταθόπουλος

Πάνος Σταθόπουλος

Διοικητικός Διευθυντής του Θεραπευτηρίου Αθηνών

www.athenshospital.gr

Η ανανέωση του Θεραπευτηρίου Αθηνών σε μια σύγχρονη κλινική και ταυτόχρονα προσιτή στο γενικό κοινό δε θα μπορούσε να μη συνοδεύεται και από μια σύγχρονη παρουσία στον κόσμο του διαδικτύου. Στην ανάγκη μας να έχουμε μια σύγχρονη και φρέσκια εικόνα στο διαδίκτυο που να διευκολύνει τον χρήστη για να βρει αυτό που αναζητά είτε είναι υπηρεσία είτε είναι μια πάθηση ήρθαμε σε επαφή με τη Health Solutions η οποία μας πρόσφερε το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε.

Αυτό που διέκρινα από την αρχή της συνεργασίας μας στην ομάδα της Health Solutions ήταν εκτός από τη βαθιά γνώση στο αντικείμενο του digital marketing και των εξελίξεών του, η συνέπεια, η αξιοπιστία και ο επαγγελματισμός της. Όλες οι συμβουλές και ιδέες για την διαδικτυακή παρουσία του Θεραπευτηρίου Αθηνών που μας πρότειναν ανταποκρίνονταν πλήρως στη φιλοσοφία μας: οι ασθενείς του Θεραπευτηρίου Αθηνών θέλουμε να λαμβάνουν προσιτή και αξιόπιστη ιατρική φροντίδα με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Χαράλαμπος Κ. Ηλίας

Χαράλαμπος Κ. Ηλίας

Αγγειοχειρουργός

www.iliasxar.gr

Η συνεργασία μας εδώ και πολλά χρόνια έθεσε διαφορετικούς κανόνες και ήθη στον τομέα της προβολής και παρουσίασης με πολύ καλά αποτελέσματα που ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες μου. Σημαντικοί παράγοντες η ειλικρίνεια, ο επαγγελματισμός, η συνέπεια, η σημασία στη λεπτομέρεια, η σωστή οργάνωση και σχεδιασμός. Εύχομαι και τη νέα περίοδο που έρχεται να συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη και διάθεση και είμαι βέβαιος πως ο κ Σανιδάς θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για όλους όσους ασχολούνται με τον χώρο αυτόν.

Ιωάννα Καζάκου

Ιωάννα Καζάκου

Χειρουργός Οδοντίατρος

www.stoma.com.gr

Μετά από μια μακρά συνεργασία με την health_solutions και ειδικά με το Νικόλα Σανιδά, έρχομαι στην ευχάριστη θέση να αναφερθώ στα προτερήματα της εταιρείας και στα απίστευτα καλά αποτελέσματα που προέκυψαν στο ιατρείο μου μετά τη συνεργασία μας.

Η εταιρεία διακρίνεται για επαγγελματισμό, συνέπεια, δημιουργικότητα, γνώση του αντικειμένου, άμεση ανταπόκριση με αποτελεσματικότητα στα αιτήματα του ιατρείου.

Είναι εμφανές ότι η αρτιότητα της εταιρείας health_solutions καθώς και της συνεργασίας μας, έχει άμεσα αποτελέσματα τόσο στην ανάπτυξη του ιατρείου, όσο και στο εξωστρεφές προφίλ του. Ειδικότερα με το Ν. Σανιδά υπάρχει ένας άριστος δίαυλος επικοινωνίας και εμπιστοσύνης.

Γενικά, από τότε που αρχίσαμε να δουλεύουμε μαζί, είμαι ήσυχη όσον αφορά τον τομέα προώθησης της εργασίας μου !

Νικόλαος Τσεκούρας

Νικόλαος Τσεκούρας

Αγγειοχειρουργός

www.dr-tsekouras.gr

Ερχόμενος από μία χώρα όπως η Αμερική, όπου το ιατρικό μάρκετινγκ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιατρικής δραστηριότητας είχα, αρχικά, αρκετές αμφιβολίες για το επαγγελματικό επίπεδο αυτών των υπηρεσιών στην Ελλάδα. Όμως, από την πρώτη κιόλας επαφή με την health solutions, οι όποιες αμφιβολίες μου διαλύθηκαν.

Ο απαράμιλλος επαγγελματισμός, η γνώση του αντικειμένου, η ευγένεια και η διακριτικότητα του κου Σανιδά και των συνεργατών του με εντυπωσίασαν ευχάριστα.

Έτσι, λίγα χρόνια μετά, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι η health solutions αποτελεί άριστη επιλογή σε θέματα σύγχρονης ιατρικής επικοινωνίας.

Βασίλης Σιούλας

Βασίλης Σιούλας

Γυναικολόγος - Ογκολόγος

www.sioulas-gyn.gr

Στη σημερινή εποχή, ο ρόλος του διαδικτύου - με τη μορφή των ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας και των κοινωνικών δικτύων- στην ενημέρωση του κοινού για ιατρικά θέματα γίνεται ολοένα και πιο σημαντικός. Σε αυτά τα πλαίσια, η μεταφορά των επιστημονικών πληροφοριών και η εξοικείωση των ασθενών με τις διαθέσιμες διαγνωστικές και θεραπευτικές επιλογές πρέπει να γίνεται αντικειμενικά, κατανοητά και σύγχρονα. Ο κ. Σανιδάς και η ομάδα της HEALTH SOLUTIONS χαρακτηρίζονται από άριστη γνώση του αντικειμένου τους, επαγγελματισμό, συνέπεια και αξιοπιστία. Έχουν την ικανότητα να προσαρμόζουν τη στρατηγική τους στις ιδιαίτερες γνώσεις και υπηρεσίες του συνεργάτη Ιατρού και να μεταφέρουν το μήνυμα που θέλει να περάσει με τρόπο απόλυτα αποτελεσματικό και αισθητικά άρτιο. Είμαι σίγουρος πως η συνεργασία μας, που μόλις ξεκίνησε, θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια!

Μπλιάμπτη Βενετία

Μπλιάμπτη Βενετία

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

H Health Solutions αποτελεί πλέον για εμένα έναν από τους αξιόπιστους συνεργάτες μου. Κάθε επαγγελματίας υγείας που ενδιαφέρεται για την εικόνα, την προβολή και την εξέλιξή της επικοινωνίας του αναζητά συνέπεια, σοβαρότητα, αποτελεσματικότητα και ευελιξία. Με αυτά ως εργαλεία, η συγκεκριμένη εταιρεία δίνει τον καλύτερο εαυτό της, στο πλευρό κάθε ανάγκης, όχι των πελατών αλλά των συνεργατών της, καθώς έτσι βλέπει τους επαγγελματίες που εκπροσωπεί.

Γιαννάς Ιωάννης

Γιαννάς Ιωάννης

Πλαστικός Χειρουργός

Ως επιστημονικός διευθυντής του Athens Plastic Surgery, είχα διαπιστώσει από πολύ νωρίς πόσο σημαντικοί είναι οι αφοσιωμένοι και ειλικρινείς συνεργάτες που διαπνέονται από επαγγελματισμό και όραμα, καθώς και την αξία της σωστής και υπεύθυνης επικοινωνίας.

Η HEALTH SOLUTIONS και οι άνθρωποι που τη στελεχώνουν είναι η ομάδα εκείνη που βάζει πριν από εμένα τον πήχη ψηλά, βάζοντας στόχους που πάντα ξεπερνάει στην ενημέρωση και στη εξωστρέφεια όσον αφορά στην επιστήμη και την υγεία. Έτσι, νιώθω ήρεμος και σίγουρος για αυτό το κομμάτι της δουλειάς μου, γνωρίζοντας πως όλα τρέχουν ρολόι και χωρίς εξαιρέσεις. Οφείλω να πω ότι, όπως οι γιατροί είναι άγρυπνοι επαγγελματίες 24h/7d, έτσι και ο Ν. Σανιδάς με την ομάδα του είναι πάντα στο πλευρό μου και τους ευχαριστώ ειλικρινώς.

Σπύρος Νίκας

Σπύρος Νίκας

Χειρουργός Οφθαλμίατρος

www.medifeye-institute.gr

Ως επιστημονικός διευθυντής του Medifeye-Institute συνεργάζομαι από την αρχή σχεδόν της ίδρυσης του οφθαλμολογικού μου ιατρείου με τη Health Solutions και ιδιαίτερα με τον επικεφαλής της κ. Νικόλα Σανιδά. Στη σύγχρονη εποχή, όπου η ενημέρωση του πολίτη και σε θέματα υγείας έχει απλοποιηθεί με τη χρήση του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ενημέρωσης, για ένα σύγχρονο ιατρείο το οποίο παρέχει εξειδικευμένη γνώση και σύγχρονη διαγνωστική τεχνολογία, είναι απαραίτητος ένας άμεσος κρίκος που θα μπορέσει να προωθήσει αυτά που μπορεί να προσφέρει κάποιος μέσα από το λειτούργημα του ιατρού.

Ο στόχος του ιατρείου μας, είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών υγείας ως προς την οφθαλμολογία. Ο κ. Νικόλας Σανιδάς και το team του υπηρετούν σταθερά και με ανυπέρβλητες αξίες το ρόλο του κοινωνού ενημέρωσης των πολιτών ως προς τα θέματα υγείας, για τα οποία μπορούν να δώσουν λύση οι γιατροί που εκπροσωπεί.

Τόσο η δημιουργία ενός καταπληκτικού ιστότοπου για το ιατρείο μας, που πληρεί όλες τις προδιαγραφές επιστημονικού, ενημερωτικού και καλαίσθητου περιεχομένου όσο και η συνεχής προσπάθεια και μεθοδικότητά του στο να προωθεί τις υπηρεσίες του ιατρείου μας στο ευρύ κοινό, αποτέλεσαν γνώμονα στο να συνεχιστεί και να ενισχυθεί η συνεργασία μας μαζί του. Η δουλειά του διακρίνεται από αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα, και το πιο σημαντικό ήθος και τιμιότητα.

Πρέπει να γίνει σαφές ότι ο επιστήμονας-ιατρός δεν έχει το χρόνο να ασχοληθεί με την προώθηση στα μέσα ενημέρωσης των γνώσεων, πληροφοριών και υπηρεσιών που παρέχει το ιατρείο του. Πρέπει να είναι πλήρως αφοσιωμένος στο λειτούργημά του, ώστε να μπορεί να πραγματοποιεί άριστα το έργο του που είναι ανθρωποκεντρικό και απαιτεί διαρκή ενημέρωση από την πλευρά του, σε θέματα ιατρικής γνώσης και νέων μεθόδων περίθαλψης. Και ο δικός μου στόχος είναι αυτά που έμαθα και μαθαίνω, καθώς και με τη βοήθεια του εξοπλισμού του ιατρείου μας να προσφέρω το πολύτιμο αγαθό της υγείας σε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορώ.

Ο κ. Σανιδάς με το ταλέντο του, την άψογη επικοινωνία μας και την μεγάλη εμπειρία και δικτύωσή του σε πολλούς τομείς κοινωνικής και ηλεκτρονικής ενημέρωσης, καθιστά δυνατή τη μετάδοση της πληροφορίας από το ιατρείο μας σε πάρα πολλά σπίτια που έχουν την ανάγκη μας. Τον ευχαριστούμε ιδιαιτέρως και ευχόμαστε μία παντοτινή συνεργασία.

Θεόδωρος Λιακάκος

Θεόδωρος Λιακάκος

Μαιευτήρας Γυναικολόγος - Χειρουργός Μαστού

www.drliakakos.gr

Η ομάδα της Health Solutions αποτελείται από επαγγελματίες με άψογη κατάρτιση, που μπορούν να σας κατευθύνουν στον απαιτητικό χώρο του medical marketing. Tους εμπιστεύθηκα και τα αποτελέσματα με δικαίωσαν.

Σκλάβαινα Μαρία

Σκλάβαινα Μαρία

Γαστρεντερολόγος

www.peptocare.gr

Η Ηealth Solutions είναι για εμένα ένας πολύτιμος συνεργάτης και άριστος επαγγελματίας του ιατρικού marketing. Καθ' όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας, μου προσφέρει άριστης ποιότητας υπηρεσίες και παροχές που προσαρμόζονται στην προσωπικότητα και τις ιδιαιτερότητές μου, δίνοντας προσωπική χροιά και άψογο επαγγελματικό αποτέλεσμα στην προώθηση του Ιατρείου μου.

Δάφνη Μπούση

Δάφνη Μπούση

Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος

www.drdafnibousi.com

Η συνεργασία μου με τον κ. Σανιδά και τους συνεργάτες του μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Μέσα από παραγωγικές συζητήσεις καταλήξαμε σε μια πρόταση για το σχεδιασμό του λογότυπου του ιατρείου και του site που αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία που πρεσβεύω ως άνθρωπος και επιστήμονας. Πάντα με ενθουσιασμό, πρωτότυπες ιδέες, επαγγελματισμό και υπευθυνότητα για την παράδοση των συμφωνηθέντων στους προγραμματισμένους στόχους, η ομάδα της Health Solutions ήταν πάντα «παρών» στο δημιουργικό αυτό ταξίδι, μετουσιώνοντας τις ιδέες σε απτά αποτελέσματα. Αισθάνομαι δικαιωμένη για την επιλογή μου να συνεργαστώ με την Health Solutions

Ανδρέας Κόμης

Ανδρέας Κόμης

Μαιευτήρας, Γυναικολόγος

www.andreaskomis.gr

Η σύγχρονη ψηφιακή εποχή επιβάλλει νέους κανόνες και νέα ήθη στην επαγγελματική καριέρα του καθένα. Το διαδίκτυο έχει γίνει πια το "σπίτι" και ο τρόπος ενημέρωσης και επικοινωνίας των περισσότερων ανθρώπων. Μέσα σε αυτό τον καταιγισμό πληροφοριών του internet είναι απαραίτητο οι σωστοί επαγγελματίες να προβάλλονται με έναν σοβαρό, ουσιαστικό και επαγγελματικό τρόπο. Θα πρέπει οι πληροφορίες που απευθύνουν στον κόσμο να πληρούν αυστηρά κριτήρια για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις του κάθε ενδιαφερόμενου.

Η ομάδα της Health Solutions και ο κύριος Σανιδάς, τα χρόνια της συνεργασίας μας έχουν αποδειχθεί πολύτιμοι σε αυτόν τον τομέα στην επαγγελματική μου δραστηριότητα. Οι άνθρωποι της, βρίσκονται πάντοτε κοντά μου, έτοιμοι να ικανοποιήσουν κάθε απαίτηση, με τον πιο σωστό και αποτελεσματικό τρόπο. Τους διακρίνει συνέπεια, αξιοπιστία, ήθος και επαγγελματισμός. Οι συμβουλές τους έχουν αποδειχθεί χρήσιμες και ωφέλιμες. Το μότο στη ζωή μου λόγω χαρακτήρα αλλά και ιατρικού επαγγέλματος είναι ¨Αγάπα τον άνθρωπο γιατί είσαι εσύ" και διαπιστώνω καθημερινά με τη συνεργασία μας, ότι κοντά τους βρήκα ανθρώπους που το υποστηρίζουν.

Εύη Νεοφώτιστου

Εύη Νεοφώτιστου

Ψυχολόγος

www.flexiblebehavior.gr

Είναι μεγάλη η χαρά και η ικανοποίηση, για τη συνεργασία μου με την ομάδα της health solutions. Με τη σωστή προβολή και καθοδήγηση τους απέκτησε η ιστοσελίδα μου ένα επαγγελματικό προφίλ. Μπράβο σε όλους σας και συνεχίστε την τόσο συνεπή δουλειά καθώς ξεχωρίζετε στο χώρο.

Δουλγεράκης Εμμανουήλ

Δουλγεράκης Εμμανουήλ

Μαιευτήρας Γυναικολόγος

Πάντα είχα κατά νου πως η αξία, το επιστημονικό έργο, η πορεία και οι ασθενείς αποτελούν την καλύτερη προώθηση για έναν γιατρό και αναμφίβολα ισχύει. 
Όμως η αρωγή της ομάδας της Health Solutions ήταν καταλυτική, γιατί έφερε άμεσα αποτελέσματα περνώντας καλύτερα και πληρέστερα το ακριβές μήνυμά μας, το επιστημονικό μας όραμα και τη φιλοσοφία μας. 
Συνεργάτες έμπιστοι, τυπικοί, με κατάρτιση και επαγγελματισμό, μας έκαναν να νιώσουμε ασφάλεια και δικαίως.

Διευθύνων Σύμβουλος, ΙΑΣΩ, Γενική Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική

Δημήτριος Τσούκας

Δημήτριος Τσούκας

Ορθοπαιδικός Χειρουργός

Η εταιρεία Health Solutions διακρίνεται από επαγγελματισμό, αποτελεσματικότητα και εργασιακό ήθος.

Μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας μπορώ ανεπιφύλακτα να τη συστήσω στους επαγγελματίες υγείας για να επιτύχουν το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Νάβαλης Κωνσταντίνος

Νάβαλης Κωνσταντίνος

Φυσίατρος

www.navalis.gr

Τα τελευταία χρόνια συνεργαζόμαστε με τον κο Σανιδά Νικόλαο και την HEALTH SOLUTIONS.

Το χρονικό διάστημα είναι αρκετό για να πω με βεβαιότητα ότι ο κος Σανιδάς είναι πραγματικά ένας επαγγελματίας ο οποίος είναι πάντα κοντά στους συνεργάτες γιατρούς, με διακριτικότητα και λειτουργικότητα.

Οι παρατηρήσεις και συμβουλές του είναι πάντα εύστοχες και χρήσιμες. Είναι στην διάθεση των συνεργατών του ολόκληρο το εικοσιτετράωρο, παρ’ ότι δεν εφημερεύει.

Στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε, η αξιοπιστία, η εμπιστοσύνη και η σωστή συνεργασία σπανίζουν.

Ο κος Σανιδάς και η Health Solutions ευτυχώς τα διαθέτουν και τα προσφέρουν σε όλους εμάς!

Καπετανέλλης Ευστράτιος

Καπετανέλλης Ευστράτιος

Ουρολόγος - Ανδρολόγος

Μετά την συμπλήρωση 3 χρόνων γόνιμης και εποικοδομητικής συνεργασίας με την ομάδα της Health Solutions επιθυμώ να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς όλα τα παιδιά που συνεργαστήκαμε αυτά τα χρόνια, προς εκείνους που εργάστηκαν και βοήθησαν στην πορεία του ουρολογικού-ανδρολογικού ιατρείου ‘Ουροδιάγνωση’ και κυρίως τον Νικόλα Σανιδά,τον οποίο διακρίνει ο επαγγελματισμός, η συνέπεια, η δημιουργικότητα και η άριστη γνώση του αντικειμένου του . Μια πορεία που σαφώς θεωρώ ότι θα έχει συνέχεια και επιτυχίες !

Αλέξανδρος Ματθαίου

Αλέξανδρος Ματθαίου

Αγγειοχειρουργός

Η προώθηση ενός τομέα όπως είναι η υγεία πρέπει να γίνεται με συνέπεια, σοβαρότητα και επαγγελματισμό, ώστε να δίνει την σιγουριά στον ασθενή ότι έκανε την σωστή επιλογή. Γιαυτό το λόγο και πιστεύω ότι η δική μου επιλογή να συνεργαστώ με τον Νίκο Σανιδά ήταν και η καλύτερη. Ο επαγγελματισμός με τον οποίο αντιμετωπίζει την κάθε κατάσταση, στοιχειωθετεί τους παράγοντες για τους οποίους η συνεργασία μας είναι απαραίτητη για το ιατρείο μου. Η προβολή του ιατρείου μου γίνεται με συνέπεια σε όλες τις πλατφόρμες δικτύωσεις – και όχι μόνο, προωθώντας τις υπηρεσίες μου με τρόπο που με ευησυχάζει ότι ο ασθενής θα μας βρει με ένα πάτημα ενός κουμπιού.

Dr Βασίλειος Χαραλαμπάκης

Dr Βασίλειος Χαραλαμπάκης

Γενικός Χειρουργός

www.vc-surgery.com

Η ομάδα Health Solutions και ο επικεφαλής Νικόλας Σανιδάς αποτελούν για εμένα πολύτιμους συνεργάτες. Διακρίνονται για τον επαγγελματισμό, την αξιοπιστία και την εξατομικευμένη προσέγγισή τους. Είναι αναμφισβήτητα μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ποιοτικές υπηρεσίες marketing.

Δρ. Βασίλειος A. Μπαγιώκος

Δρ. Βασίλειος A. Μπαγιώκος

Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος

www.bagiokos.gr

Η συνεργασία με την Health Solutions είναι βασισμένη στον επαγγελματισμό, την συνέπεια και την γνώση του ιατρικού χώρου. Γνώρισα ανθρώπους με πραγματική εμπειρία στόν χώρο της υγείας!

Μαρία Καπαρού

Μαρία Καπαρού

Αιματολόγος

www.drkaparou.com

Κάθε επαγγελματίας του τομέα Υγείας, χρήζει προβολής της δουλειάς του από κάποιον που μπορεί να εμπιστεύεται και να του προσφέρει σιγουριά, επαγγελματισμό, συνέπεια και κυρίως αποτελεσματικότητα. Η Ηealth Solutions μου τα προσφέρει όλα αυτά και με αφήνει να επικεντρώνομαι αμιγώς στη δουλειά μου. Δεν θα μπορούσα να έχω κάνει καλύτερη επιλογή.

Μπαφαλούκας Νικόλαος

Μπαφαλούκας Νικόλαος

Ουρολόγος

www.ourologia.eu

Η ομάδα της Health Solutions αποτελείται από επαγγελματίες με άψογη κατάρτιση, που μπορούν να σας κατευθύνουν στον απαιτητικό χώρο του medical marketing. Tους εμπιστεύθηκα και τα αποτελέσματα με δικαίωσαν.

we share your vision

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα σας; Ας ξεκινήσουμε.

Η έμπειρη ομάδα μας είναι εδώ για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε τη δική σας ιδέα.

Όροι Χρήσης
Copyright healthsolutions © 2024 | Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος