Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Ιατρικού Μάρκετινγκ, η καλύτερη επιλογή

Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2016

Ως επαγγελματίας στον χώρο της Υγείας, εύλογα θα αναρωτηθείτε γιατί οι υπηρεσίες της εξειδικευμένης εταιρείας ιατρικού μάρκετινγκ είναι η πλέον ενδεδειγμένη και αποδοτική επιλογή για το ιατρείο σας. Πριν καταλήξετε σε κάποιο συμπέρασμα, θυμηθείτε πως η λέξη κλειδί, πριν από κάθε ενέργεια που αφορά την επιλογή του συνεργάτη σας είναι η «εξειδίκευση», δηλ. η βαθιά γνώση του αντικειμένου, η αποκλειστική και μόνο ενασχόληση του με το ιατρικό marketing και γενικότερα το χώρο της υγείας.

Ο χώρος του marketing και της επικοινωνίας έχει κατακλυσθεί από "ειδικούς" ή μη που αναλαμβάνουν να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες που παρέχονται από το ιατρείο σας. Γιατί, λοιπόν, να μην απευθυνθείτε κατευθείαν σε ειδικούς παρά να αφήσετε την επαγγελματική σας φήμη σε κάποιον που ….ίσως να τα καταφέρει και κάνει «λίγο απ’όλα»;

Η επιλογή της ειδικευμένης εταιρείας ιατρικού μάρκετινγκ ως συνεργάτης δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση και γίνεται δυσκολότερη όταν στο χώρο υπάρχει έλλειψη γνώσης του medical marketing από τους επαγγελματίες υγείας, ενώ είναι εύκολο να οδηγηθούν σε λάθος επιλογές από "ειδικούς" που δεν έχουν επιχειρηματική ηθική.

Ποια όμως είναι τα χαρακτηριστικά στοιχεία των ειδικών στο ιατρικό marketing.

1. Ειδική γνώση και ικανότητα ώστε να επιτύχουν εξαιρετικά αποτελέσματα σε ένα συγκεκριμένο και προσδιορισμένο πεδίο. Υπάρχει απόδειξη άρτιας επιστημονικής κατάρτισης, μακρόχρονης επαγγελματικής εμπειρίας, ειδικές δεξιότητες εφαρμογής σύγχρονων μεθόδων επικοινωνίας;

2. Πελατολόγιο, η εταιρεία που σας προσέγγισε τι πελατολόγιο έχει; Δραστηριοποιείται αποκλειστικά και μόνο στο χώρο της υγείας;

3. Αποδεδειγμένη εμπειρία, εξετάστε με προσοχή τα έργα (websites, social media, κ.ο.κ) των υποψήφιων ειδικών για εσάς. Ρωτήστε τους από ποιο χώρο προέρχονται; Η αποκλειστική δραστηριότητα της εταιρείας τους είναι ο χώρος και ο τομέας της υγείας ή χώρος του… «λίγο απ’ όλα»;

4. Ρωτήστε για αυτούς. Η γνώμη για τους συνεργάτες σας είναι πολύτιμη για τις επιλογές σας και αυτό γιατί, πάνω απ’ όλα, σας ενδιαφέρει να δημιουργούνται ειλικρινείς, αποδοτικές και ισχυρές συνεργασίες.

5. Networking: οι υποψήφιοι συνεργάτες σας έχουν τη δυνατότητα της δικτύωσης με τα keycontacts του χώρου;

Αν σε ένα από τα παραπάνω απάντηση δεν πήρατε τότε έχετε πολλούς λογούς να εμπιστευτείτε την επικοινωνιακή σας στρατηγική και την προώθηση του ιατρείου σας στους ειδικούς.

Ακολουθούν οι σημαντικότεροι λόγοι για να απευθυνθείτε στη Health Solutions, με βασικότερο όλων φυσικά, το γεγονός πως διαθέτει δοκιμασμένες υπηρεσίες αλλά και συγκεκριμένα αποτελέσματα να σας παρουσιάσει.

Οικονομικό όφελος : Η Health Solutions, leader στον χώρο του ιατρικού marketing, γνωρίζει τα βήματα για να εκπονήσει και να ολοκληρώσει ένα επιτυχημένο επικοινωνιακό και προωθητικό πλάνο για το ιατρείο σας. Κάθε άλλη απόπειρα, από "ειδικούς" που δεν έχουν γνώση του χώρου, μπορεί να σημαίνει υψηλό κόστος με αναμφίβολο αποτέλεσμα. Μόνο με την συμβολή ενός έμπειρου επαγγελματία θα μπορείτε να επενδύσετε αποδοτικά σε αυτό που θέλετε, την στιγμή που θέλετε.

Μarketing με υπογραφή ειδικών : Αν νομίζετε πως η προώθηση του ιατρείου σας είναι μια δουλειά που μπορεί να την κάνει ο οποιοσδήποτε, ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσετε. H γνώση ενός τόσο απαιτητικού και ευμετάβλητου επαγγελματικού χώρου είναι σίγουρα προαπαιτούμενο πριν από κάθε ενέργεια. Η Health Solutions, όχι μόνο διαθέτει τη γνώση του αντικειμένου της επικοινωνίας και του χώρου της Υγείας, αλλά παρακολουθεί τις νέες τάσεις και τις ανάγκες που προκύπτουν. Γιατί λοιπόν να μην επενδύσετε αμέσως σε κάποιον που «ξέρει την δουλειά του», όπως θα κάνατε σε κάθε άλλη περίπτωση στον επαγγελματικό σας βίο, παρά να ρισκάρετε με "ειδικούς" που ασχολούνται με «λίγο απ’ όλα»;

Δίκτυο επαφών με τα media: Η Health Solutions, εξειδικευμένη εταιρία σε λύσεις προώθησης για Ιατρούς, με τους συνεργάτες της, έχουν φροντίσει να χτίσουν μια επαγγελματική πολύχρονη σχέση με τα media και ειδικότερα με αυτά που ασχολούνται αποκλειστικά με τον χώρο της Υγείας. Έχει καταφέρει να προσεγγίσει τους κατάλληλους ανθρώπους την κατάλληλη στιγμή, με αποτέλεσμα το μήνυμα σας να φθάσει στο στόχο, δηλαδή σε μεγαλύτερο αλλά και συγκεκριμένο κοινό.

Δημιουργικότητα & αντικειμενική ματιά: Η Health Solutions με δημιουργικότητα, καινοτόμες ιδέες και τα εργαλεία του μάρκετινγκ που χρησιμοποιεί θα απογειώσει τις προσφερόμενες υπηρεσίες του Ιατρείου σας. Η Health Solutions μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά πολύτιμος συνεργάτης, ειδικά σε περιόδους σημαντικών αλλαγών ή μιας νέας εισόδου στην υφιστάμενη αγορά. Η ματιά ενός έμπειρου και εξειδικευμένου επαγγελματία είναι το απαραίτητο στοιχείο για την λήψη της σωστής απόφασης την κατάλληλη στιγμή.

«Η Health Solutions έχοντας διανύσει με συνέπεια μια διαδρομή 5 ετών, πιστή στο αρχικό όραμα της δημιουργίας της, να αποτελέσει τον αξιόπιστο στρατηγικό συνεργάτη του γιατρού, είναι η κατεξοχήν εξειδικευμένη εταιρεία ιατρικού μάρκετινγκ, προσφέροντας στρατηγικές και αποτελεσματικές λύσεις, που καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας.»

«Καθείς εφ’ ω ετάχθη» λοιπόν….

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 57 ΑΚ, του Ν 2121/1993 περί πνευματικής ιδιοκτησίας, απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της Health Solutions και του νόμιμου εκπροσώπου. Η Ηealth Solutions επιφυλάσσεται έναντι πάντων για κάθε νόμιμο ή/ και συμβατικό δικαίωμά της, πέραν των ρητώς αναφερομένων στην παρούσα παράγραφο.

Περισσότερα άρθρα από το blog

we share your vision

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα σας; Ας ξεκινήσουμε.

Η έμπειρη ομάδα μας είναι εδώ για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε τη δική σας ιδέα.

Όροι Χρήσης
Copyright healthsolutions © 2020 | Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος