Oδοντιατρικό Κέντρο STOMA

Iphone

Το Oδοντιατρικό Κέντρο STOMA δημιουργήθηκε έχοντας ως στόχο του να συμβάλει στη διατήρηση της στοματικής σας υγείας. Το Oδοντιατρικό Κέντρο STOMA παρέχει πλήρης οδοντιατρική κάλυψη, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα της σύγχρονης τεχνολογίας σε ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον, ακολουθώντας τα πρότυπα των οδοντιατρικών κλινικών της Αγγλίας και της Αμερικής. Οι θεραπείες που προτείνονται πετυχαίνουν άριστο ιατρικό και αισθητικό αποτέλεσμα σε εξαιρετικά καλούς χρόνους, που ικανοποιούν και τους πιο πολυάσχολους ασθενείς.

Tο οδοντιατρικό κέντρο STOMA στη Γλυφάδα, έχει αναγνωριστεί και βραβευτεί για την παροχή κορυφαίας ποιότητας υπηρεσιών στο χώρο της Υγείας από τη διαδικτυακή πλατφόρμα αναζήτησης γιατρών WhatClinic.

Επιστημονική Διευθύντρια και Ιδιοκτήτρια του Κέντρου είναι η Οδοντίατρος Ιωάννα Καζάκου.

Η προσέγγισή μας

Ο σχεδιασμός της σελίδας www.stoma.com.gr στηρίχθηκε στην αναλυτική προβολή του συνόλου των οδοντιατρικών εργασιών που πραγματοποιούνται από το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό της κλινικής, οι οποίες ομαδοποιήθηκαν ανά εξειδίκευση σε επιμέρους μενού, ενώ στη κεντρική σελίδα, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί άμεσα για τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες που καλύπτουν το σύγχρονο φάσμα της αισθητικής οδοντιατρικής.

Ειδική προσοχή δόθηκε στον σχεδιασμό και την προβολή της ενότητας που αφορά στη διαχείριση περιστατικών εκτός Αττικής και Ελλάδος, ώστε οι ενδιαφερόμενοι με ένα «κλικ» να μπορούν να γνωρίζουν τι χρειάζεται να κάνουν.

Για τη χρωματική παλέτα επιλέξαμε έναν συνδυασμό αποχρώσεων που παραπέμπουν στο λογότυπο του Κέντρου, ενώ οι καθαρές γραμμές που χαρακτηρίζουν τη σελίδα είναι πλήρως εναρμονισμένες με τη φιλοσοφία του ιατρείου, που μεριμνά για την ασφάλεια των ασθενών, με αυστηρά πρωτόκολλα αντισηψίας και αποστείρωσης των χώρων και των μηχανημάτων του ιατρείου.

Οι υπηρεσίες μας

  • Consulting Services
  • Content Marketing
  • Pr & Media Relations
  • Social Media Strategy
  • Σχεδιασμός, κατασκευή της ιστοσελίδας
  • Φωτογράφηση και Βιντεοσκόπηση
DesktopMac

Η Οδοντίατρος Ιωάννα Καζάκου δηλώνει για την συνεργασία αυτή:

TestimonialPhotoDoctor

Ιωάννα Καζάκου

Χειρουργός Οδοντίατρος

www.stoma.com.gr

Μετά από μια μακρά συνεργασία με την health_solutions και ειδικά με το Νικόλα Σανιδά, έρχομαι στην ευχάριστη θέση να αναφερθώ στα προτερήματα της εταιρείας και στα απίστευτα καλά αποτελέσματα που προέκυψαν στο ιατρείο μου μετά τη συνεργασία μας.

Η εταιρεία διακρίνεται για επαγγελματισμό, συνέπεια, δημιουργικότητα, γνώση του αντικειμένου, άμεση ανταπόκριση με αποτελεσματικότητα στα αιτήματα του ιατρείου.

Είναι εμφανές ότι η αρτιότητα της εταιρείας health_solutions καθώς και της συνεργασίας μας, έχει άμεσα αποτελέσματα τόσο στην ανάπτυξη του ιατρείου, όσο και στο εξωστρεφές προφίλ του. Ειδικότερα με το Ν. Σανιδά υπάρχει ένας άριστος δίαυλος επικοινωνίας και εμπιστοσύνης.

Γενικά, από τότε που αρχίσαμε να δουλεύουμε μαζί, είμαι ήσυχη όσον αφορά τον τομέα προώθησης της εργασίας μου !

we share your vision

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα σας; Ας ξεκινήσουμε.

Η έμπειρη ομάδα μας είναι εδώ για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε τη δική σας ιδέα.

Όροι Χρήσης
Copyright healthsolutions © 2020 | Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος