MedifEye - Institute

Iphone

Για την κατασκευή αυτού του καλαίσθητου wedsite, λάβαμε υπ'όψιν την κατευθυντήρια γραμμή του Χειρουργού Οφθαλμίατρου Σπύρου Νίκα που μας έκανε σαφές ότι σκοπός του οφθαλμολογικού Ιατρείου MedifEye - Institute είναι η συνεισφορά σε ασθενείς που αναζητούν βοήθεια, για οποιοδήποτε είδους πρόβλημα απασχολεί τους οφθαλμούς τους.

Στο ΜedifΕye Ιnstitute η υψηλή επιστημονική κατάρτιση συνδυάζεται με την εμπειρία της επιστημονικής ομάδας ενώ πολύ σημαντική είναι και η μεγάλη ποικιλία των οφθαλμολογικών μηχανημάτων, η λειτουργία των οποίων στηρίζεται σε μοντέρνα και υπερσύγχρονη τεχνολογία.

Η προσέγγισή μας

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με τον κ.Νίκα, η ομάδα μας ανέλαβε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του  website του ιατρείου www.medifeye-institute.gr, στο οποίο ο χρήστης καθοδηγείται με σαφήνεια, προκειμένου να βρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται σχετικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες

Το ζεστό περιβάλλον του ιατρείου με τις χαρακτηριστικές μοντέρνες, μινιμαλιστικές γραμμές που δημιουργεί ένα αίσθημα ηρεμίας, οικιειότητας και άνεσης στον ασθενή αποτυπώνεται και στην σύγχρονη ιστοσελίδα με το πρωτοποριακό design και τις λιτές γραμμές. Οι ιδιαίτερες και πρωτότυπες χρωματικές αποχρώσεις κάνουν την περιήγηση στο website μια ευχάριστη εμπειρία, συμπληρώνοντας την ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα του ιατρείου.

Oι επιστημονικές πληροφορίες στις ενότητες και το οπτικοακουστικό υλικό εμπλουτίζεται συνεχώς ενώ έχει δοθεί έμφαση και στην εύχρηστη φόρμα επικοινωνίας με τους ασθενείς.

Συνοψίζοντας, γίνεται αντιληπτό ότι η τελική πρόταση για το website www.medifeye-institute.gr  ανταποκρίνεται στις σύγχρονες τάσεις της εποχής και προδιαθέτει θετικά τον χρήστη για την επικείμενη επίσκεψη σε ένα καλαίσθητο και αξιόπιστο ιατρείο.

Οι υπηρεσίες μας

  • Social Media Strategy
  • Σχεδιασμός, κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδας
DesktopMac

O Οφθαλμίατρος Σπύρος Νίκας δηλώνει για την συνεργασία αυτή:

TestimonialPhotoDoctor

Σπύρος Νίκας

Χειρουργός Οφθαλμίατρος

www.medifeye-institute.gr

Ως επιστημονικός διευθυντής του Medifeye-Institute συνεργάζομαι από την αρχή σχεδόν της ίδρυσης του οφθαλμολογικού μου ιατρείου με τη Health Solutions και ιδιαίτερα με τον επικεφαλής της κ. Νικόλα Σανιδά. Στη σύγχρονη εποχή, όπου η ενημέρωση του πολίτη και σε θέματα υγείας έχει απλοποιηθεί με τη χρήση του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ενημέρωσης, για ένα σύγχρονο ιατρείο το οποίο παρέχει εξειδικευμένη γνώση και σύγχρονη διαγνωστική τεχνολογία, είναι απαραίτητος ένας άμεσος κρίκος που θα μπορέσει να προωθήσει αυτά που μπορεί να προσφέρει κάποιος μέσα από το λειτούργημα του ιατρού.

Ο στόχος του ιατρείου μας, είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών υγείας ως προς την οφθαλμολογία. Ο κ. Νικόλας Σανιδάς και το team του υπηρετούν σταθερά και με ανυπέρβλητες αξίες το ρόλο του κοινωνού ενημέρωσης των πολιτών ως προς τα θέματα υγείας, για τα οποία μπορούν να δώσουν λύση οι γιατροί που εκπροσωπεί.

Τόσο η δημιουργία ενός καταπληκτικού ιστότοπου για το ιατρείο μας, που πληρεί όλες τις προδιαγραφές επιστημονικού, ενημερωτικού και καλαίσθητου περιεχομένου όσο και η συνεχής προσπάθεια και μεθοδικότητά του στο να προωθεί τις υπηρεσίες του ιατρείου μας στο ευρύ κοινό, αποτέλεσαν γνώμονα στο να συνεχιστεί και να ενισχυθεί η συνεργασία μας μαζί του. Η δουλειά του διακρίνεται από αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα, και το πιο σημαντικό ήθος και τιμιότητα.

Πρέπει να γίνει σαφές ότι ο επιστήμονας-ιατρός δεν έχει το χρόνο να ασχοληθεί με την προώθηση στα μέσα ενημέρωσης των γνώσεων, πληροφοριών και υπηρεσιών που παρέχει το ιατρείο του. Πρέπει να είναι πλήρως αφοσιωμένος στο λειτούργημά του, ώστε να μπορεί να πραγματοποιεί άριστα το έργο του που είναι ανθρωποκεντρικό και απαιτεί διαρκή ενημέρωση από την πλευρά του, σε θέματα ιατρικής γνώσης και νέων μεθόδων περίθαλψης. Και ο δικός μου στόχος είναι αυτά που έμαθα και μαθαίνω, καθώς και με τη βοήθεια του εξοπλισμού του ιατρείου μας να προσφέρω το πολύτιμο αγαθό της υγείας σε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορώ.

Ο κ. Σανιδάς με το ταλέντο του, την άψογη επικοινωνία μας και την μεγάλη εμπειρία και δικτύωσή του σε πολλούς τομείς κοινωνικής και ηλεκτρονικής ενημέρωσης, καθιστά δυνατή τη μετάδοση της πληροφορίας από το ιατρείο μας σε πάρα πολλά σπίτια που έχουν την ανάγκη μας. Τον ευχαριστούμε ιδιαιτέρως και ευχόμαστε μία παντοτινή συνεργασία.

we share your vision

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα σας; Ας ξεκινήσουμε.

Η έμπειρη ομάδα μας είναι εδώ για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε τη δική σας ιδέα.

Όροι Χρήσης
Copyright healthsolutions © 2020 | Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος