Δρ. Νικόλαος Χ. Κουφός

Iphone

Ο Δρ. Νικόλαος Χ. Κουφός είναι Πνευμονολόγος – Φυματιολόγος, εξειδικευμένος στον τομέα της Επεμβατικής Πνευμονολογίας. Έλαβε την Ειδικότητα της Πνευμονολογίας στην Α’ Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική Κλινική Αθηνών. Εξειδικεύτηκε στον τομέα της Επεμβατικής Πνευμονολογίας - Βρογχοσκόπησης. Κατέχει την άδεια ασκήσεως ιατρικού επαγγέλματος στην Αμερική και είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, με έρευνα στους ανοσολογικούς και αγγειογενετικούς μηχανισμούς ανάπτυξης του καρκίνου πνεύμονα.

Η κατασκευή της ιστοσελίδας του Δρ. Κουφού εκπορεύθηκε από την ανάγκη του να επικοινωνήσει με τρόπο εύληπτο, σαφή και περιεκτικό όλα όσα αφορούν στις υπηρεσίες του σε όλο τους το εύρος.

Θέλοντας να χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης που να βασίζεται στην ορθή πληροφόρηση αλλά και στην όσο το δυνατόν βέλτιστη εμπειρία του χρήστη, ήρθε σε επαφή με εμάς.

Η προσέγγισή μας

Μετά από συναντήσεις και εποικοδομητικές συζητήσεις, προχωρήσαμε με φαντασία στην υλοποίηση ενός σύγχρονου website το οποίο αποτελεί ένα συμπυκνωμένο index των παθήσεων που άπτονται της ειδικότητάς του, αλλά και των υπηρεσιών που παρέχει στους ασθενείς, αντιπροσωπεύοντας την προσωπικότητα του Δρ. Κουφού και τη φρέσκια του ματιά.

Η σοβαρότητα που αποπνέει ο γιατρός μέσω της ιστοσελίδας κερδίζει την εμπιστοσύνη των ασθενών από την πρώτη στιγμή καθώς εμπνέει την αξιοπιστία για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει.

Η Health Solutions σχεδίασε την σελίδα αυτή συνδυάζοντας την minimal προσέγγιση με την σύγχρονη αισθητική και την ποιότητα.

Οι υπηρεσίες μας

  • Social Media Strategy
  • Σχεδιασμός, κατασκευή ιστοσελίδας
DesktopMac

Ο Πνευμονολόγος Νικόλαος Κουφός δηλώνει για την συνεργασία αυτή:

TestimonialPhotoDoctor

Νικόλαος Κουφός

Πνευμονολόγος

www.drkoufos.gr

Επαγγελματισμός, σοβαρότητα και βαθειά γνώση του αντικειμένου χαρακτηρίζουν τη health_solutions, στη μέχρι τώρα συνεργασία μας. Σε απόλυτη αρμονία με το προσωπικό ύφος του ιατρού και απτή ικανότητα στην καθοδήγηση και την πρακτική εφαρμογή σκέψεων και συζητήσεων, διατηρώντας συγχρόνως επιστημονικό ύφος. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία, θα σας πρότεινα με χαρά σε οποιονδήποτε συνάδελφο.

we share your vision

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα σας; Ας ξεκινήσουμε.

Η έμπειρη ομάδα μας είναι εδώ για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε τη δική σας ιδέα.

Όροι Χρήσης
Copyright healthsolutions © 2020 | Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος