Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: Ένα «δώρο» από την Health Solutions

Τετάρτη, 17 Μαϊος 2017

Πολλές μητέρες υποστηρίζουν ότι το πιο πολύτιμο δώρο που μπορεί να αποκτήσει μια γυναίκα στη ζωή της είναι το παιδί της.

Στις 8 Μαρτίου 2017, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Health Solutions στο πλαίσιο της ευρύτερης αναπτυξιακής στρατηγικής, εγκαινίασε το 4ο (ιδιόκτητο) κατά σειρά ενημερωτικό portal το οποίο και είναι αφιερωμένο σε όλα εκείνα τα ζευγάρια που επιθυμούν να αποκτήσουν παιδί και αναζητούν έγκυρες πληροφορίες και γνώση.

Το www.ivfnews.gr «δομήθηκε» ακριβώς πάνω στην αυξημένη ανάγκη για ενημέρωση των ζευγαριών που αντιμετωπίζουν προβλήματα γονιμότητας και αναζητούν λύση σε αυτό το τόσο δαιδαλώδες θέμα.

Κάθε ζευγάρι το οποίο αναζητά λύση στο πρόβλημα της υπογονιμότητάς του, μέσω της εξωσωματικής γονιμοποίησης, είναι μοναδικό. Έχει τις δικές του ανάγκες και απαιτήσεις και η επιστήμη οφείλει να το αντιμετωπίζει ως μοναδικό και ξεχωριστό περιστατικό.

Ο ολοένα και αυξανόμενος αριθμός των υπογόνιμων ζευγαριών αλλά και ο αυξημένος αριθμός κύκλων εξωσωματικής γονιμοποίησης οδήγησαν στη δημιουργία του www.ivfnews.gr , που στόχο έχει να ενημερώσει επιστημονικά τα υπογόνιμα ζευγάρια και να τα βοηθήσει, δίνοντάς τους χρήσιμες πληροφορίες γύρω από την Ιατρικώς Υποβοηθούμενη Ιατρική.

Εκτός από την τρέχουσα ειδησεογραφία, γύρω από τις εξελίξεις που αφορούν στις μεθόδους εξωσωματικής γονιμοποίησης αλλά και των προβλημάτων γονιμότητας, αρθρογραφούν και κορυφαίοι επιστήμονες του χώρου με στόχο να οδηγήσουν τα ζευγάρια στο να πάρουν μια σωστή απόφαση. Το www.ivfnews.gr παρέχει επιστημονική ενημέρωση και για άλλα σημαντικά θέματα που αφορούν στη μητρότητα αλλά και στη σωστή ανάπτυξη των εμβρύων.

Τα μέσα ενημέρωσης υποδέχθηκαν το νέο portal μας με τρόπο που μας χαροποίησε, δίνοντας ώθηση και προβολή στη δραστηριότητα.

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 57 ΑΚ, του Ν 2121/1993 περί πνευματικής ιδιοκτησίας, απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της Health Solutions και του νόμιμου εκπροσώπου. Η Ηealth Solutions επιφυλάσσεται έναντι πάντων για κάθε νόμιμο ή/ και συμβατικό δικαίωμά της, πέραν των ρητώς αναφερομένων στην παρούσα παράγραφο.

Περισσότερα άρθρα από το blog

we share your vision

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα σας; Ας ξεκινήσουμε.

Η έμπειρη ομάδα μας είναι εδώ για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε τη δική σας ιδέα.

Όροι Χρήσης
Copyright healthsolutions © 2020 | Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος