Marketing Ιατρείου, Σύγχρονη Αναγκαιότητα.

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019

Αυτό που θα σας έλεγε με σιγουριά ένας ειδικός του marketing, είναι πως ενώ η στρατηγική είναι σταθερή οι τρόποι επικοινωνίας είναι διαρκώς μεταβαλλόμενοι. Νέα τεχνολογικά και οικονομικά δεδομένα, καινούριες τάσεις στην επικοινωνία, δημιουργούν συνεχώς νέες ανάγκες. Ο σύγχρονος επαγγελματίας πρέπει να ενημερώνεται διαρκώς για ό, τι καινούριο προκύπτει στο επαγγελματικό του περιβάλλον.

Αυτό το αδιαμφισβήτητο γεγονός, σε σχέση με τον χώρο της Υγείας-έναν χώρο αμιγώς επιστημονικό και εξ ορισμού απαιτητικό– δημιουργεί την αναγκαιότητα για εξειδικευμένες υπηρεσίες ιατρικού marketing, κυρίως όσον αφορά τους επαγγελματίες Υγείας.

Μια επικοινωνιακή και προωθητική εκστρατεία για το Ιατρείο σας είναι μια σύνθετη συνεχής και χρονοβόρα διαδικασία. Όταν αναθέτετε τη προβολή του ιατρείου σας σε εξειδικευμένη εταιρεία στο marketing ιατρείου, στην ουσία αναθέτετε σε μια ομάδα ειδικών να χρησιμοποιήσουν τις δοκιμασμένες ικανότητες τους και την εμπειρία τους, πρωτοποριακές μεθόδους και εργαλεία για να έχετε ένα θετικό για σας αποτέλεσμα.

To marketing ιατρείου περιλαμβάνει πολλές και διαφορετικές πρακτικές και προσεγγίσεις, το σύνολο των οποίων θα δημιουργήσουν μια ενιαία εικόνα με μοναδικά χαρακτηριστικά για εσάς. Οι δημόσιες σχέσεις είναι φυσικά ένα από αυτά καθώς θα πρέπει να είστε ενήμεροι πως γίνονται αντιληπτές οι υπηρεσίες σας από τους ανθρώπους, που θέλουν να σας γνωρίσουν. Η Υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό για τον άνθρωπο και δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την επιλογή του κατάλληλου γιατρού. Κανείς δεν θέλει να θέσει την υγεία του στα χέρια κάποιου που δεν εμπιστεύεται και δεν γνωρίζει τίποτα γι’ αυτόν!

Απαραίτητη πρακτική είναι και το πλάνο δημοσιότητας ή Media PlanningΣας ακούγεται άγνωστη λέξη; Πρόκειται για μια διαδικασία σχεδιασμού και υλοποίησης, μέσα από τα κατάλληλα ΜΜΕ, που θα σας καθιερώσει στο ανταγωνιστικό περιβάλλον και στη συνείδηση του κοινού, υλοποιώντας την στρατηγική και τους στόχους που έχετε προαποφασίσει.

Φυσικά δεν πρέπει να παραμελείτε και την διαδικτυακή παρουσία σας, η οποία μπορεί να είναι η πρώτη και μοναδική εντύπωση για τους ασθενείς σας, όταν θα ψάχνουν στις μηχανές αναζήτησης ή στα δημοφιλή social media. Μια καλαίσθητη ιστοσελίδα ( δείτε τα έργα μας) με ακριβείς πληροφορίες και αξιόλογο περιεχόμενο, είναι πια αυτονόητο για κάθε επαγγελματία στον χώρο της Υγείας και σε καμία περίπτωση δεν είναι περιττή πολυτέλεια. Τέλος, η χρήση διαφόρων πολυμέσων και η αξιοποίηση των social media (δείτε αυτούς που μας εμπιστεύονται) θα δώσουν νέα ώθηση στην προβολή σας.

H συνεργασία με εξειδικευμένο επαγγελματία στον χώρο του marketing ιατρείουέχει ένα ακόμη αποτέλεσμα που ίσως δεν έχετε αναλογισθεί. Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες ενός επαγγελματία του marketing ιατρείου δεν θα σας φανούν χρήσιμες μόνο για τις επαφές σας με τα ΜΜΕ και το εν δυνάμει κοινό σας, αλλά ο ειδικός που θα εμπιστευτείτε θα γίνει σταδιακά ο σύμβουλός σας σε θέματα στρατηγικής και σχεδιασμού. Ο άνθρωπος λοιπόν που θα εναποθέσετε την επαγγελματική σας φήμη, πρέπει να είναι ένας ειδικός με βαθιά γνώση του χώρου της υγείας και επιτυχημένο επαγγελματικό παρελθόν.

«Η Health Solutions έχοντας διανύσει με συνέπεια μια διαδρομή 7 ετών, με ήθος, εμπιστευτικότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα, είναι η no 1 εξειδικευμένη εταιρεία ιατρικού μάρκετινγκ, προσφέροντας αποτελεσματικές λύσεις στους Ιατρους».

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 57 ΑΚ, του Ν 2121/1993 περί πνευματικής ιδιοκτησίας, απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της Health Solutions και του νόμιμου εκπροσώπου. Η Ηealth Solutions επιφυλάσσεται έναντι πάντων για κάθε νόμιμο ή/ και συμβατικό δικαίωμά της, πέραν των ρητώς αναφερομένων στην παρούσα παράγραφο.

Περισσότερα άρθρα από το blog

we share your vision

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα σας; Ας ξεκινήσουμε.

Η έμπειρη ομάδα μας είναι εδώ για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε τη δική σας ιδέα.

Όροι Χρήσης
Copyright healthsolutions © 2020 | Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος