Βασίλης Σιούλας

Iphone

Ο Βασίλης Σιούλας ασκεί την ειδικότητα της Μαιευτικής-Γυναικολογίας, με έμφαση στη γυναικολογική χειρουργική με τη χρήση των πιο σύγχρονων τεχνικών. Με την εμπειρία που αποκόμισε στο Memorial Sloan Kettering Cancer Center της Νέας Υόρκης (ΗΠΑ) και σε στενή επαφή με κορυφαίους ιατρούς αντίστοιχων ειδικοτήτων στα Νοσοκομεία ΜΗΤΕΡΑ και ΥΓΕΙΑ, με τα οποία συνεργάζεται σήμερα, παρέχει στις ασθενείς του ιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με τις τρέχουσες, ευρωπαϊκές και αμερικάνικες κατευθυντήριες οδηγίες.

Ο Μαιευτήρας Χειρουργός-Γυναικολόγος Βασίλης Σιούλας, επιθυμώντας να χτίσει με τρόπο ευκρινή και αντιπροσωπευτικό της φιλοσοφίας και της αισθητικής του μια διαδικτυακή πύλη που θα εξασφάλιζε την επικοινωνία με τις ασθενείς του, αποφάσισε να εμπιστευθεί τη Health Solutions.

Η προσέγγισή μας

Ο κοινός μας στόχος ήταν η ιστοσελίδα να είναι εφάμιλλη του οράματός του αλλά και της επιστημονικής κατάρτισής του καθώς ο Δρ. Σιούλας είναι ένας νέος και ιδιαίτερα φέρελπις ιατρός, με πλούσιο βιογραφικό και προσανατολισμό στη γυναικολογική ογκολογία.

Με αυτόν τον προσανατολισμό, δημιουργήθηκε μια πύλη που έχει ένα εύχρηστο μενού πλοήγησης καθώς και μια κατανοητή ταξινόμηση των πληροφοριών στις οποίες επιθυμούσε ο ίδιος να δώσει έμφαση. Η αισθητική του περιβάλλοντος είναι ήπια και σε χρωματική παλέτα προσεκτικά επιλεγμένη με σκοπό να προσφέρει ασφάλεια και ηρεμία στους χρήστες.

Οι υπηρεσίες μας

  • Consulting Services
  • Content Marketing
  • Media Planning
  • Pr & Media Relations
  • Social Media Strategy
  • Σχεδιασμός, κατασκευή ιστοσελίδας
  • Προώθηση ιστοσελίδας SEO
  • Φωτογράφηση και Βιντεοσκόπηση
DesktopMac

O Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος Βασίλης Σιούλας δηλώνει για την συνεργασία αυτή:

TestimonialPhotoDoctor

Βασίλης Σιούλας

Μαιευτήρας - Γυναικολόγος

www.sioulas-gyn.gr

Στη σημερινή εποχή, ο ρόλος του διαδικτύου -με τη μορφή των ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας και των κοινωνικών δικτύων- στην ενημέρωση του κοινού για ιατρικά θέματα γίνεται ολοένα και πιο σημαντικός. Σε αυτά τα πλαίσια, η μεταφορά των επιστημονικών πληροφοριών και η εξοικείωση των ασθενών με τις διαθέσιμες διαγνωστικές και θεραπευτικές επιλογές πρέπει να γίνεται αντικειμενικά, κατανοητά και σύγχρονα.

Ο κ. Σανιδάς και η ομάδα της HEALTH SOLUTIONS χαρακτηρίζονται από άριστη γνώση του αντικειμένου τους, επαγγελματισμό, συνέπεια και αξιοπιστία. Έχουν την ικανότητα να προσαρμόζουν τη στρατηγική τους στις ιδιαίτερες γνώσεις και υπηρεσίες του συνεργάτη Ιατρού και να μεταφέρουν το μήνυμα που θέλει να περάσει με τρόπο απόλυτα αποτελεσματικό και αισθητικά άρτιο. Είμαι σίγουρος πως η συνεργασία μας, θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια!

we share your vision

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα σας; Ας ξεκινήσουμε.

Η έμπειρη ομάδα μας είναι εδώ για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε τη δική σας ιδέα.

Όροι Χρήσης
Copyright healthsolutions © 2020 | Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος