Νικόλαος Τσεκούρας - Αγγειοχειρουργός

Iphone

Νέοι ορίζοντες ανοίγουν στην αντιμετώπιση των αγγειακών παθήσεων, τόσο των αρτηριακών όσο και των φλεβικών, και ο Αγγειοχειρουργός Νικόλαος Τσεκούρας αποτυπώνει αυτή την θετική εξέλιξη στο ανανεωμένο του site www.dr-tsekouras.gr.

Σκοπός της φιλικής και σύγχρονης ιστοσελίδας είναι να προσφέρει στους χρήστες ιατρική ενημέρωση με αξιόπιστες πληροφορίες για μια σειρά αγγειακών και φλεβικών παθήσεων.

Εγκυρότητα, εμπιστοσύνη, ευκολία στη χρήση, ευελιξία και εξατομικευμένο, επιστημονικό περιεχόμενο που ανανεώνεται διαρκώς, αποτελούν τους πυλώνες της καλαίσθητης ιστοσελίδας, η οποία αποτυπώνει την φιλοσοφία του Αγγειοχειρουργού Νικόλαου Τσεκούρα:  Συνεχή προσφορά στον ασθενή με αρωγούς τις νεότερες και πιο σύγχρονες μεθόδους της αγγειοχειρουργικής, με μοναδικό σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.

Η προσέγγισή μας

Έχοντας κατανοήσει πλήρως τις ανάγκες του συνεργάτη μας και τα επιστημονικά χαρακτηριστικά του, καταλήξαμε σε μια premium πρόταση που προσφέρει μια αναβαθμισμένη εμπειρία πλοήγησης, πέρα από τα συνηθισμένα.

Οι διαφορετικές ιατρικές ενότητες της ιστοσελίδας είναι πλήρως ευδιάκριτες ενώ επενδύσαμε ιδιαίτερα στο πλούσιο φωτογραφικό υλικό/πολυμέσα αλλά και σε άλλες, χρηστικές πληροφορίες. Η εικαστική πρωτοτυπία, η user friendly μορφή και η διαβάθμιση της πληροφορίας αποτυπώνονται πλήρως στο τελικό αποτέλεσμα.

Με έμφαση στη λεπτομέρεια, γεγονός που χαρακτηρίζει τον συνεργάτη μας, ταιριάξαμε τα χρώματα του site με αυτά του σύγχρονου και μοντέρνου χώρου του ιατρείου του. Φροντίσαμε να αποτυπώσουμε τον εκσυγχρονισμό του ιατρείου του Αγγειοχειρουργού Ν.Τσεκούρα και στην διαδικτυακή του παρουσία ώστε να αντικατοπτρίζεται η εταιρική του ταυτότητα με την πρώτη ματιά.

Το αποτέλεσμα δεν ικανοποίησε μόνο τις προσδοκίες του συνεργάτη μας αλλά και του κοινού του, γεγονός που διαπιστώνουμε με βάση την ενθουσιώδη και συνεχή καθημερινή ανταπόκριση.

Οι υπηρεσίες μας

  • Consulting Services
  • Content Marketing
  • Media Planning
  • Pr & Media Relations
  • Social Media Strategy
  • Σχεδιασμός, κατασκευή ιστοσελίδας
  • Προώθηση ιστοσελίδας SEO
  • Adwords
  • Φωτογράφηση και Βιντεοσκόπηση
DesktopMac

O Αγγειοχειρουργός Νικόλαος Τσεκουρας δηλώνει για την συνεργασία αυτή:

TestimonialPhotoDoctor

Νικόλαος Τσεκούρας

Αγγειοχειρουργός

www.dr-tsekouras.gr

Ερχόμενος από μία χώρα όπως η Αμερική, όπου το ιατρικό μάρκετινγκ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιατρικής δραστηριότητας είχα, αρχικά, αρκετές αμφιβολίες για το επαγγελματικό επίπεδο αυτών των υπηρεσιών στην Ελλάδα. Όμως, από την πρώτη κιόλας επαφή με την Health Solutions, οι όποιες αμφιβολίες μου διαλύθηκαν.

Ο απαράμιλλος επαγγελματισμός, η γνώση του αντικειμένου, η ευγένεια και η διακριτικότητα του κου Σανιδά και των συνεργατών του με εντυπωσίασαν ευχάριστα.

Έτσι, λίγα χρόνια μετά, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι η Health Solutions αποτελεί άριστη επιλογή σε θέματα σύγχρονης ιατρικής επικοινωνίας.

we share your vision

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα σας; Ας ξεκινήσουμε.

Η έμπειρη ομάδα μας είναι εδώ για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε τη δική σας ιδέα.

Όροι Χρήσης
Copyright healthsolutions © 2020 | Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος