Δάφνη Μπούση

Iphone

Η Γυναικολόγος Δάφνη Μπούση μας προσέγγισε ζητώντας τη συμβολή μας στο να δημιουργήσει έναν επαγγελματικό ιστότοπο με σύγχρονη αισθητική που θα μιλά στην καρδιά της γυναίκας της νέας χιλιετίας.  Η κ. Μπούση εξειδικεύεται στις κυήσεις υψηλού κινδύνου, ενώ με την πολύτιμη βοήθεια των συνεργατών της προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που καλύπτουν τη γυναικολογία, την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και την εγκυμοσύνη.

Η προσέγγισή μας

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με την κ. Μπούση, η ομάδα μας ανέλαβε τον σχεδιασμό του website του ιατρείου της, www.drdafnibousi.com, ένα site που από το πρώτο «κλικ» αποπνέει δυναμισμό και διαρκή κίνηση. Όπως ακριβώς η ιατρός επιθυμεί μέσω της δια βίου εκπαίδευσης να προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες αιχμής στις ασθενείς της, έτσι κι εμείς θελήσαμε ο σχεδιασμός της σελίδας να διαπνέεται από μια σύγχρονη αισθητική με motion elements που αντανακλούν τις διαρκείς εξελίξεις στο χώρο της ιατρικής. Η προσεκτική επιλογή των χρωμάτων, μακριά από το «καθιερωμένο ροζ» του συμπαραδηλούμενου  νοήματος της ευαίσθητης γυναικείας φύσης, είναι πλήρως εναρμονισμένη με το όραμα της ιατρού να απευθύνεται στη γυναίκα του σήμερα, την ενημερωμένη ασθενή που ζητά υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, τη δυναμική υγεία που παίρνει την τύχη της αναπαραγωγικής της υγείας στα χέρια της.

Όσον αφορά στη δομή και την παρουσίαση του επιστημονικού περιεχομένου του site, πρέπει να σημειώσουμε ότι επιλέχθηκε η ταξινόμηση των προσφερόμενων από την ιατρό υπηρεσιών και εξετάσεων σε διακριτές ενότητες, καθεμία από τις οποίες απαρτίζεται από επιμέρους θεματικές. Τα κείμενα είναι σύντομα, εύληπτα και στόχο έχουν να ενημερώσουν με εγκυρότητα και ακρίβεια τους επισκέπτες του site για τα θέματα που τους απασχολούν.

Συνοψίζοντας, η τελική πρότασή μας για το www.drdafnibousi.com ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των χρηστών του διαδικτύου, προσφέροντας μια ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης, ενώ ο αισθητικός σχεδιασμός αντανακλά τη φιλοσοφία της ιατρού και των υπηρεσιών που προσφέρει.

Οι υπηρεσίες μας

  • Σχεδιασμός, κατασκευή ιστοσελίδας
  • Content Marketing
  • Εταιρική Ταυτότητα
DesktopMac

Η Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος Δάφνης Μπούση δηλώνει για την συνεργασία αυτή:

TestimonialPhotoDoctor

Δάφνη Μπούση

www.drdafnibousi.com

« Η συνεργασία μου με τον κ. Σανιδά και τους συνεργάτες του μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Μέσα από παραγωγικές συζητήσεις καταλήξαμε σε μια πρόταση για το σχεδιασμό του λογότυπου του ιατρείου και του site που αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία που πρεσβεύω ως άνθρωπος και επιστήμονας. Πάντα με ενθουσιασμό, πρωτότυπες ιδέες, επαγγελματισμό και υπευθυνότητα για την παράδοση των συμφωνηθέντων στους προγραμματισμένους στόχους, η ομάδα της Health Solutions ήταν πάντα «παρών» στο δημιουργικό αυτό ταξίδι, μετουσιώνοντας τις ιδέες σε απτά αποτελέσματα. Αισθάνομαι δικαιωμένη για την επιλογή μου να συνεργαστώ με την Health Solutions»

we share your vision

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα σας; Ας ξεκινήσουμε.

Η έμπειρη ομάδα μας είναι εδώ για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε τη δική σας ιδέα.

Όροι Χρήσης
Copyright healthsolutions © 2020 | Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος