5 Χρόνια Επιτυχημένο Ιατρικό Marketing και συνεχίζουμε.

Τρίτη, 06 Ιουνίου 2017

Η εξέλιξη της διαδικτυακής ενημέρωσης έχει δημιουργήσει μια νέα γενιά αναγνωστών, οι οποίοι αναζητούν έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση για όλα τα θέματα της καθημερινότητά τους. Οι υπηρεσίες Υγείας βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των αναζητήσεων στο διαδίκτυο καθώς 8 στους 10 χρήστες του Internet ενημερώνονται για ζητήματα υγείας απ' αυτό ενώ 1 στους 3 χρήστες εμπιστεύεται περισσότερο ένα γιατρό που έχει τη δική του ιστοσελίδα και αρθρογραφεί τακτικά στο διαδίκτυο.

Στη Health Solutions αφουγκραστήκαμε την ανάγκη που υπήρχε για ολοκληρωμένη επικοινωνία των επαγγελματιών Υγείας στον δαιδαλώδη ψηφιακό κόσμο και όχι μόνο, κάτι που ομολογουμένως έλειπε από τα εγχώρια δεδομένα. Η σκέψη μας έγινε πράξη το 2012 και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να γιορτάζουμε, 5 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον χώρο του ιατρικού marketing, αλλά και 5 χρόνια συνεργασίας και κοινής πορείας με αξιόλογους επιστήμονες που μας εμπιστεύθηκαν από την πρώτη μέρα έως και σήμερα.

Η Health Solutions γιορτάζει τα 5 χρόνια λειτουργίας της έχοντας επιτύχει συνεργασίες με περισσότερους από 340 ιατρούς όλων των ειδικοτήτων (Διαβάστε τι είπαν για εμάς ορισμένοι από αυτούς) ενώ παράλληλα έχει κατασκευάσει και διαχειρίζεται 54 ιατρικές ιστοσελίδες και 74 σελίδες Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.

Με βασικές μας αρχές το ήθος, τη συνέπεια, την αποδοτικότητα, και την αποτελεσματικότητα, συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε ουσιαστικές επικοινωνιακές στρατηγικές με κριτήριο πάντα την συνεχώς αναπτυσσόμενη επικοινωνία του ιατρού με τους ασθενείς του, χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα εργαλεία του marketing.

Οι υπηρεσίες που διαθέτουμε στους συνεργάτες μας τα 5 αυτά χρόνια αφορούν:

Medical Marketing Strategy

Χαράσσουμε τον επικοινωνιακό σχεδιασμό που αναδεικνύει τους επαγγελματίες Υγείας και έχει ως απώτερο σκοπό την επικοινωνία των ιατρικών υπηρεσιών που αυτοί προσφέρουν αλλά και την προαγωγή της υγείας στον γενικό πληθυσμό.

Reputation Management

Η Health Solutions διαχειρίζεται 5 portals με σημαντική παρουσία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, όπου σε συνδυασμό με ειδησεογραφικούς διαύλους, ενισχύουν θετικά το επιστημονικό έργο των συνεργατών της.

Social Media Marketing

Με το σωστό σχεδιασμό και την ανάλογη καθοδήγηση από εμάς, συνδυαστικά με την παραγωγή custom social media content, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνονται ένα εξαιρετικό εργαλείο επικοινωνίας, αφού η σύγχρονη πραγματικότητα απαιτεί οι συνεργάτες μας να είναι πρωτοπόροι στις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις. 
(Δείτε ενδεικτικά κάποιες σελίδες μας εδώ)

Website Development

Η κατασκευή ιστοσελίδας στις μέρες μας έχει γίνει ένα απαραίτητο εργαλείο για τα ιατρεία καθώς προσφέρει σημαντικές δυνατότητες επικοινωνίας. Παρέχουμε ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες σχεδιασμού και κατασκευής ιστοσελίδων με έμφαση στην υψηλή αισθητική ενώ οι συνεργασίες μας μιλούν μόνες τους. 
(Δείτε ενδεικτικά έργα μας εδώ)

Video Production

Τα videos είναι χρήσιμα και στον τομέα του ιατρικού marketing καθώς, εκτός από ιατρικές πληροφορίες, μεταδίδουν και το συναίσθημά, και την προσωπικότητά του συνεργάτη μας, που είναι χαρακτηριστικά μοναδικά για τον καθένα. (Δείτε ενδεικτικά έργα μας εδώ)

Σύμφωνα με τον εμπνευστή και ιδρυτή της Health Solutions , Νικόλα Σανιδά, « Εδώ και 5 χρόνια οι συνεργάτες μας απολαμβάνουν καθημερινά υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Συνεχίζουμε, να βοηθάμε τους επαγγελματίες Υγείας με συνέπεια ώστε αυτοί να αφοσιώνονται στο επιστημονικό τους έργο. Η στρατηγική επικοινωνία αυτού του έργου είναι ένα πλέγμα υπηρεσιών που θα συνεχίσουμε να τους προσφέρουμε αποτελεσματικά και αποδοτικά.»

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 57 ΑΚ, του Ν 2121/1993 περί πνευματικής ιδιοκτησίας, απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της Health Solutions και του νόμιμου εκπροσώπου. Η Ηealth Solutions επιφυλάσσεται έναντι πάντων για κάθε νόμιμο ή/ και συμβατικό δικαίωμά της, πέραν των ρητώς αναφερομένων στην παρούσα παράγραφο.

Περισσότερα άρθρα από το blog

we share your vision

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα σας; Ας ξεκινήσουμε.

Η έμπειρη ομάδα μας είναι εδώ για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε τη δική σας ιδέα.

Όροι Χρήσης
Copyright healthsolutions © 2020 | Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος