Σχεδιασμός και Κατασκευή Ιστοσελίδας

Αναπτύσσοντας αρχικά και διατηρώντας στη συνέχεια θετική παρουσία στο διαδίκτυο, στοιχείο ιδιαίτερα κρίσιμης σημασίας στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά, αναδεικνύεται η εικόνα του επαγγελματία υγεία. Ο Παγκόσμιος Διαδικτυακός Ιστός είναι ένα απίστευτα ισχυρό εργαλείο, όταν χρησιμοποιείται αποτελεσματικά. Η health_solutions χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό διαδικτυακών εργαλείων, σελίδων κοινωνικών δικτύων, blogs, μικρό-ιστοσελίδων και ιατρικών ιστοσελίδων, που διασφαλίζουν τα θετικά μηνύματα της επαγγελματικής σας δραστηριότητας.

Δημιουργούμε μια τέτοια διαδικτυακή στρατηγική, η οποία ανταποκρίνεται ειδικά στις ανάγκες της δικής σας επαγγελματικής δραστηριότητας, με την παρουσίαση των υπηρεσιών που παρέχετε. Φυσικά, αξιολογούμε την τρέχουσα παρουσία σας στο διαδίκτυο και στη συνέχεια διαμορφώνουμε μια συγκροτημένη και αποτελεσματική διαδικτυακή προσέγγιση για εσάς – από την έρευνα στην ανάπτυξη στρατηγικής και από την υλοποίηση στην αξιολόγηση.

Όλοι οι σύνδεσμοι που θα συνοδεύουν το όνομα του ιατρού, θα πρέπει οδηγούν στον ιστοσελίδα του. Είναι η θεμελίωση της δικής σας διαδικτυακής στρατηγικής.

Η κατασκευή ιστοσελίδας στις μέρες μας έχει γίνει ένα απαραίτητο εργαλείο για τα ιατρεία καθώς προσφέρει σημαντικές δυνατότητες. Η health_solutions σε συνεργασία με την WebMac παρέχoυν ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες σχεδιασμού και κατασκευής ιστοσελίδων (δείτε τα έργα μας). Με τον σχεδιασμό και τη κατασκευή της ιστοσελίδας, σας παρέχουμε πλήρη υποστήριξη αλλά και σας συμβουλεύουμε ποια στάδια είναι αυτά τα οποία πρέπει να ακολουθήσετε για την επιτυχημένη παρουσία σας στο διαδίκτυο. Πριν από οποιασδήποτε ενέργεια μας στην ιστοσελίδα σας, μελετάμε τους ασθενείς σας, έτσι ώστε η ιστοσελίδα σας να πείθει τους αναγνώστες ότι εσείς ως γιατρός, το ιατρείο σας, προσφέρει την καλύτερη δυνατή φροντίδα με γνώμονα παντα τις ανάγκες των ασθενών σας.

Έτσι λοιπόν, είτε χρειάζεστε νέα ιστοσελίδα είτε θέλετε να ανανεώσετε την ήδη υφιστάμενη, η ομάδα μας:

  • Θα δημιουργήσει μια ελκυστική, επαγγελματική και μοναδικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα με εύκολη πλοήγηση.
  • Θα αναπτύξει το περιεχόμενο εκείνο που θα προσελκύει το ενδιαφέρον, θα ενημερώνει και θα προβάλει τις υπηρεσίες σας στους τωρινούς και τους δυνητικούς ασθενείς σας .
  • Θα βελτιστοποιεί τη δομή και την κωδικοποίηση της ιστοσελίδας, ετσι ώστε ο χρήστης να μπορεί γρήγορα και με ευχέρεια να βλέπει το περιεχόμενό του και να είναι «φιλικός στη μηχανή αναζήτησης».

Τέλος, η εταιρεία μας μπορεί επίσης να αναπτύξει την εφαρμογή εκείνη η οποία θα λειτουργεί η ιστοσελίδα στα smartphones και τα tablets, διατηρώντας ευχερώς συνδεδεμένους ανά πάσα στιγμή τους ασθενείς σας που μετακινούνται.

"Όραμα μας είναι να αποτελέσουμε τον αξιόπιστο στρατηγικό συνεργάτη του γιατρού, μέσω της παροχής συμβουλών και λύσεων που εξυπηρετούν σύγχρονες ανάγκες για επικοινωνία και συνεχή ενημέρωση των ασθενών."