Ποιοι είμαστε

H Health Solutions είναι εξειδικευμένη εταιρεία στο ιατρικό μάρκετινγκ με αποκλειστικό πεδίο δράσης το χώρο της υγείας, προσφέροντας συμβουλευτικές υπηρεσίες και στρατηγική επικοινωνία σε επαγγελματίες υγείας, αλλά και σε φορείς που δραστηριοποιούνται στο χώρο του φαρμάκου και του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Στην εποχή των ραγδαίων εξελίξεων στο χώρο της υγείας και των νέων τεχνολογιών, η Health Solutions αποτελεί την αξιόπιστη και ταυτόχρονα καινοτόμα πρόταση στο ιατρικό μάρκετινγκ, προσφέροντας στρατηγικές και αποτελεσματικές λύσεις, που καλύπτουν τις εξειδικευμένες ανάγκες των συνεργατών μας, στη διαδικτυακή αλλά και στην ευρύτερη επικοινωνία τους.

Με σύμμαχο τη μακρόχρονη εμπειρία μας

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Health Solutions αποτελεί η αποδεδειγμένη εμπειρία και η γνώση στον τομέα της επικοινωνίας και του μάρκετινγκ στο χώρο της υγείας. Προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο portfolio υπηρεσιών και λύσεων, αναλαμβάνουμε τη στρατηγική επικοινωνία των συνεργατών μας από το Α έως το Ω, ώστε να βελτιώνουν την απόδοση των υπηρεσιών τους.

Η Health Solutions ιδρύθηκε το 2012 από τον Νικόλαο Σανιδά, με μεγάλη εμπειρία στον τομέα της επικοινωνίας, του marketing και των πωλήσεων έχοντας προσφέρει τις υπηρεσίες του επί σειρά ετών στην Pfizer και την Creta Farms σε αντίστοιχα τμήματα και θέσεις.

Εξειδικευμένη ομάδα και επαγγελματική προσέγγιση

Στην ομάδα της Heath Solutions ανήκουν έμπειροι δημοσιογράφοι με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον ιατρικό κλάδο, σύμβουλοι στρατηγικής επικοινωνίας καθώς και έμπειρα στελέχη web development, δημιουργικοί designers, αλλά και ένα εξειδικευμένο team παραγωγής οπτικοακουστικών μέσων. Στόχος όλης της ομάδας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες που αντανακλούν τη φιλοσοφία, το ύφος  και την αισθητική των συνεργατών μας.

Καλέστε μας στο 212 1025092 και μάθετε πώς το ιατρικό μάρκετινγκ είναι απαραίτητο για εσάς. 

we share your vision

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα σας; Ας ξεκινήσουμε.

Η έμπειρη ομάδα μας είναι εδώ για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε τη δική σας ιδέα.

Όροι Χρήσης
Copyright healthsolutions © 2020 | Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος