Ποιοί είμαστε

H health_solutions είναι εξειδικευμένη εταιρεία ιατρικού μάρκετινγκ με αποκλειστικό πεδίο δράσης τον χώρο των ιδιωτικών ιατρείων και των επιστημόνων υγείας. Η εταιρεία εξειδικεύεται και παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα ιατρικού μάρκετινγκ, επικοινωνίας, στρατηγικής και οργάνωσης των ιατρείων.

Στην εποχή των ραγδαίων εξελίξεων στο χώρο της υγείας και των νέων τεχνολογιών, η health_solutions αποτελεί μια αξιόπιστη και ταυτόχρονα καινοτόμα πρόταση, προσφέροντας στρατηγικές και αποτελεσματικές λύσεις, που καλύπτουν τις εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών μας, στην διαδικτυακή αλλά και στην ευρύτερη επικοινωνία τους.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της health_solutions αποτελεί η αποδεδειγμένη εμπειρία και η γνώση στον τομέα της επικοινωνίας και του μάρκετινγκ  από το χώρο της υγείας, προσφέροντας ένα portfolio υπηρεσιών και λύσεων κατάλληλα σχεδιασμένων ώστε  οι συνεργάτες μας να βελτιώνουν την απόδοση των υπηρεσιών τους.

"Όραμα μας είναι να αποτελέσουμε τον αξιόπιστο στρατηγικό συνεργάτη του γιατρού, μέσω της παροχής συμβουλών και λύσεων που εξυπηρετούν σύγχρονες ανάγκες για επικοινωνία και συνεχή ενημέρωση των ασθενών."