Η φιλοσοφία μας

Με γνώμονα το κοινό στο οποίο απευθύνεστε, σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε ένα στοχευμένο πλάνο επικοινωνίας που βασίζεται στο συνδυασμό της χρήσης εξειδικευμένων πρακτικών επικοινωνίας, στρατηγικών μάρκετινγκ και εφαρμογών τεχνολογίας.

Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στη δημιουργία υγιών brands στο χώρο της υγείας με διάρκεια στο χρόνο. Σε αντιστοιχία με τις σύγχρονες τάσεις του individualized medicine ή precision medicine, επιδιώκουμε μια εξατομικευμένη στρατηγική επικοινωνίας που να αντανακλά το όραμα και τη φιλοσοφία κάθε συνεργάτη μας.

Για όλους εμάς στη Health Solutions, η αποστολή μας είναι ο επιτυχημένος συνδυασμός του στρατηγικού μάρκετινγκ με τα σύγχρονα εργαλεία της επιστήμης της επικοινωνίας, ώστε να κάνουμε πράξη το μότο μας «We Share Your Vision».

Αναδεικνύοντας το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα

Στο ιατρικό μάρκετινγκ δεν εξετάζονται μόνο οι χαρακτηριστικές μεταβλητές του μίγματος του καταναλωτικού μάρκετινγκ, οι οποίες είναι γνωστές και ως (4 p’s), δηλαδή, «προϊόν» (product), «διανομή» (place), «τιμή» (price), «προώθηση» (promotion),  αλλά εξετάζονται τρεις ακόμη μεταβλητές, όπως οι άνθρωποι, οι διαδικασίες και το περιβάλλον λόγω των ιδιαιτεροτήτων των υπηρεσιών αυτών.

Σε ένα ταχέως εξελισσόμενο περιβάλλον, που μεταβάλλεται καθημερινά σε συνάρτηση με την πρόοδο των νέων τεχνολογιών, εμείς επενδύουμε στο «προσωπικό» κεφάλαιο των συνεργατών μας. Από κοινού εντοπίζουμε και προβάλλουμε τα σημεία που διαφοροποιούν τη δραστηριότητά τους από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό και πάνω σε αυτά «χτίζουμε» το brand name τους.

Οι σωστές ερωτήσεις οδηγούν σε σωστές λύσεις

Στη Health Solutions όλα ξεκινούν από τις σωστές ερωτήσεις. Πιστεύουμε ότι μέσα από τη διατύπωση των σωστών ερωτήσεων θα οδηγηθούμε στην επίτευξη των βέλτιστων λύσεων. Ποια είναι η φιλοσοφία σας, τι αναζητούν οι ασθενείς και οι συνεργάτες σας από εσάς, πώς πιστεύετε ότι ανταποκρίνεστε στις ιατρικές απαιτήσεις του σήμερα; Ποιο είναι το όραμά σας για το μέλλον;

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να μάθουμε τι πρεσβεύετε εσείς, ποια είναι η φιλοσοφία η δική σας και των συνεργατών σας, ώστε μαζί να χτίσουμε ή και να εξελίξουμε την εικόνα σας. Στη Health Solutions πιστεύουμε στην καλλιέργεια δεσμών που έχουν διάρκεια στο χρόνο: από εσάς προς τους συνεργάτες ή/και τους ασθενείς σας και από εμάς προς εσάς.

Οι αρχές μας αδιαπραγμάτευτες

  • Ήθος
  • Εμπιστευτικότητα
  • Συνέπεια
  • Αποτελεσματικότητα
Γνωρίστε μας καλώντας στο 212 1025092

we share your vision

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα σας; Ας ξεκινήσουμε.

Η έμπειρη ομάδα μας είναι εδώ για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε τη δική σας ιδέα.

Όροι Χρήσης
Copyright healthsolutions © 2020 | Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος