Γιατί ξεχωρίζουμε;

Η έμφαση που δίνουμε στο ιατρικό μάρκετινγκ και η φιλοσοφία που εφαρμόζουμε στις υπηρεσίες μας, δεν επικεντρώνεται στην εμπορική προώθηση των ιατρικών υπηρεσιών, αλλά κυρίως στην οργάνωση, στον προγραμματισμό, στην έρευνα των αναγκών, με στόχο την ικανοποίηση του κοινού στο οποίο απευθύνονται οι υπηρεσίες που προσφέρετε. 

Στην εποχή των πολλαπλών οθονών και της οιονεί αλληλόδρασης, το διαδικτυακό μάρκετινγκ αφορά πρωτίστως στην προβολή των υπηρεσιών σας ως μια εμπειρία ασφαλή και αξιόπιστη για το κοινό. Επενδύουμε στο μάρκετινγκ περιεχομένου για την οικοδόμηση σχέσεων, επειδή οι σχέσεις δημιουργούν εμπιστοσύνη και η εμπιστοσύνη μεταφράζεται σε αυξημένο κύκλο εργασιών.

Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό

Στη Health Solutions η υγεία λογίζεται ως αγαθό και η ενημέρωση των ενδιαφερόμενων μερών για τις υπηρεσίες υγείας πρέπει να γίνεται με σεβασμό και υπευθυνότητα προς τις ανάγκες του κοινού στο οποίο απευθύνεστε. Εξάλλου, αυτή είναι και η καλύτερη επιβράβευση για εσάς και τις υπηρεσίες σας∙ η ικανοποίηση των ανθρώπων που συνεργάζονται μαζί σας.

Για εμάς, αποτελεί δέσμευση η ενδυνάμωση των ήδη υπαρκτών σχέσεων, αλλά και η δημιουργία νέων που θα στηρίζονται στη συνειδητή επιλογή των υπηρεσιών σας.

Η Health Solutions ξεχωρίζει στο χώρο της υγείας διότι:

 • Εφαρμόζουμε αποδοτικές επικοινωνιακές ενέργειες.
 • Προτείνουμε και υλοποιούμε καινοτόμες ιδέες.
 • Διαθέτουμε αποτελεσματικές τεχνολογικές εφαρμογές.
 • Διατηρούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους επιστήμονες υγείας.
 • Ασχολούμαστε αποκλειστικά με το χώρο της υγείας, με κύριο σκοπό την ενδυνάμωση των παρόχων υπηρεσιών υγείας καθώς επίσης και την ανάπτυξη του έργου των επιστημόνων υγείας.
 • Διευκολύνουμε και κυρίως αναπτύσσουμε την επικοινωνία των συνεργατών μας με το κοινό στο οποίο απευθύνονται οι υπηρεσίες τους, χρησιμοποιώντας σύγχρονα εργαλεία του marketing, δημιουργώντας μια πιο άμεση και συνεπώς πιο αποδοτική σχέση.

Γιατί να επιλέξετε την Health Solutions;

 • Eξειδίκευση: Στο δυναμικό της Ηealth Solutions ανήκουν έμπειροι επαγγελματίες από το χώρο της επικοινωνίας, του μάρκετινγκ, της δημοσιογραφίας, social media experts, αλλά και web developers, καθένας από τους οποίους είναι παθιασμένος με το κομμάτι της δουλειάς του. Από κοινού, όμως, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πορτφόλιο λύσεων και προτάσεων στο ιατρικό μάρκετινγκ, το οποίο θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας, παράγοντας μετρήσιμα αποτελέσματα.
 • Εμπειρία: Εδώ και μια δεκαετία περίπου, η Ηealth Solutions προσφέρει αποκλειστικά τις υπηρεσίες της στο χώρο της υγείας, του φαρμάκου και του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού. Έχοντας πλέον συνεργασίες με ιατρούς που αντιπροσωπεύουν όλο το φάσμα των ειδικοτήτων της ιατρικής, καθώς και με μερικά από τα μεγαλύτερα ιατρικά κέντρα και φαρμακευτικές εταιρείες στην εγχώρια αγορά, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στοχευμένες λύσεις σε κάθε επαγγελματία της υγείας και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες κάθε νέας συνεργασίας.
 • Αξιοπιστία: Γνωρίζουμε πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος των συνεργατών μας, γι’ αυτό φροντίζουμε πάντα να παραδίδουμε τα προγραμματισμένα project έγκαιρα, με σεβασμό στις συμφωνηθείσες ημερομηνίες παράδοσης. Σε τακτική βάση ενημερώνουμε τους συνεργάτες μας για την πορεία των ενεργειών μας και τους προσφέρουμε πρόσβαση στα σχετικά μεγέθη που αποτυπώνουν την αποτελεσματικότητα των δράσεων μας.
 • Αποτελεσματικότητα: Eίμαστε μια “result driven” εταιρεία και για εμάς η μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι να βλέπουμε να πραγματώνονται οι στόχοι που από κοινού έχουμε θέση με τους συνεργάτες μας. Πιστεύουμε στις επαγγελματικές σχέσεις που θεμελιώνονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και στην ειλικρινή δέσμευση για επιτυχία. Θέλουμε τους συνεργάτες μας ικανοποιημένους και αυτή είναι η κινητήριος δύναμή μας.
 • Εξατομίκευση: Κάθε συνεργάτης είναι για εμάς μοναδικός. Για εμάς πρωταρχικό μας μέλημα είναι να αναδείξουμε την προσωπική σας φιλοσοφία για την παροχή υπηρεσιών υγείας και από κοινού να χτίσουμε το "brand name" σας στην αγορά της υγείας. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε δεσμούς που αντέχουν στο χρόνο με το κοινό στο οποίο απευθύνονται οι υπηρεσίες σας, προωθώντας την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας.
Γνωρίστε μας καλώντας στο 212 1025092 και κλείστε μια δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία μαζί μας.

we share your vision

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα σας; Ας ξεκινήσουμε.

Η έμπειρη ομάδα μας είναι εδώ για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε τη δική σας ιδέα.

Όροι Χρήσης
Copyright healthsolutions © 2020 | Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος