Iphone

Η κλινική DentalWorks εξειδικεύεται στα Οδοντικά Εμφυτεύματα και την Αισθητική Οδοντιατρική, έχοντας ως στόχο να προσφέρει στους ασθενείς τις σύγχρονες οδοντιατρικές λύσεις που μειώνουν την «ταλαιπωρία» του ασθενούς, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουν ένα άρτια αισθητικό αποτέλεσμα.

Στην οδοντιατρική κλινική DentalWorks μας υποδέχτηκε ο Ιδιοκτήτης της Μιχάλης Τσιτσικόπουλος σε ένα σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον με εμφανή την επένδυση στον ιατρικό εξοπλισμό.

Η προσέγγισή μας

Μαζί με το γιατρό, θελήσαμε να δημιουργήσουμε τον ιστότοπο www.dentalworks.gr φιλικό προς το χρήστη, που θα παρείχε στους επισκέπτες της σελίδας εύκολα και γρήγορα πληροφόρηση για τις θεραπείες και τις μεθόδους που εφαρμόζονται στο οδοντιατρείο.

Δεδομένου ότι ο γιατρός ήθελε να επενδύσει στην καθημερινή επαφή με τους ασθενείς του και να τους βοηθήσει να αποκτήσουν μια κουλτούρα πρόληψης αναφορικά με τη στοματική υγεία, στο site προστέθηκαν ενότητες όπως το FAQ ή το Blog, καθώς αμφότερα συμβάλλουν στην καλύτερη ενημέρωση και εκπαίδευση των ασθενών.

Γνωρίζοντας τη δύναμη της εικόνας, στρατηγικά επιλέξαμε να δημιουργηθεί ενότητα με φωτογραφίες και video περιστατικών που δείχνουν στον ασθενή βήμα-βήμα πώς πραγματοποιείται η εκάστοτε οδοντιατρική εργασία, συμβάλλοντας έτσι στον περιορισμό της αγωνίας ή του φόβου του σχετικά με την επικείμενη οδοντιατρική θεραπεία.

Οι υπηρεσίες μας

  • Consulting Services
  • Content Marketing
  • Media Planning
  • Pr & Media Relations
  • Social Media Strategy
  • Σχεδιασμός, κατασκευή της ιστοσελίδας
  • Φωτογράφηση και Βιντεοσκόπηση
DesktopMac

O Οδοντίατρος Μιχάλης Τσιτσικόπουλος δηλώνει για την συνεργασία αύτη:

TestimonialPhotoDoctor

Μιχαήλ Μ. Τσιτσικόπουλος

Χειρουργός Οδοντίατρος

www.dentalworks.gr

Μετά από αρκετά χρόνια επαγγελματικής δραστηριότητας στο οδοντιατρείο μου, κατάλαβα ότι οι υπάρχοντες ασθενείς μου και η μέθοδος «από στόμα σε στόμα» δεν ήταν αρκετά για να απευθυνθώ σε ευρύτερο αριθμό προσώπων και να αυξήσω την πελατεία μου.

Νεές μέθοδοι, υλικά, τεχνικές χάνουν την δυναμική τους αν δεν γίνονται γρήγορα γνωστά στους εν ενεργεία ή στους εν δυνάμει ασθενείς μας. Έτσι αποφάσισα να στραφώ στην προώθηση της εργασίας μου μέσω των ηλεκτρονικών μέσων.

Μου συνέστησαν Health Solutions και προσωπικά τον κύριο Νικόλα Σανιδά. Αφού πραγματοποιήσαμε αρκετές συναντήσεις, πείστηκα ότι μπορεί να αναπτύξει ιδέες προώθησης, επικοινωνίας και παρουσίας στα ηλεκτρονικά μέσα, ώστε να διαφημίσω την δουλειά μου.

Ο κος Σανιδάς είναι άψογος συνεργάτης, στηρίζει τις επιθυμίες μου και πάντα προτείνει ό,τι καλύτερο.

Προχωρήσαμε στην κατασκευή website και σε υπηρεσίες συστηματικής παρουσίας στα ηλεκτρονικά μέσα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα πάντα πραγματοποιήθηκαν με τις βέλτιστες συνθήκες και απόλυτο επαγγελματισμό.

Τα σχόλια που απέσπασα από τους ασθενείς μου ήταν πολύ θετικά. Οι ανωτέρω ενέργειες ενεργοποίησαν τους παλιούς μου ασθενείς, κυρίως όμως μου έφεραν καινούριους.

Θα σύστηνα ανεπιφύλακτα τον Νικόλα Σανιδά σε επαγγελματίες του ιατρικού χώρου, προκειμένου να υποστηρίξουν την εργασία τους στα ηλεκτρονικά και όχι μόνο μέσα.

we share your vision

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα σας; Ας ξεκινήσουμε.

Η έμπειρη ομάδα μας είναι εδώ για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε τη δική σας ιδέα.

Όροι Χρήσης
Copyright healthsolutions © 2020 | Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος