Χαράλαμπος Κ. Ηλίας

Iphone

Τα αγγειοχειρουργικά ιατρεία του Χαράλαμπου Ηλία βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας και στην Ελευσίνα. Ο γιατρός σπούδασε στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων Θεσσαλονίκης και, από το 1992, ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση και θεραπεία των αγγειοχειρουργικών παθήσεων ενώ έχει χιλιάδες επεμβάσεις στο ενεργητικό του.

Στα κλινικά ενδιαφέροντά του περιλαμβάνονται οι σύγχρονες μορφές θεραπείας της φλεβικής ανεπάρκειας και των επιπλοκών, το διαβητικό πόδι, το λεμφοίδημα, το λιποίδημα κάτω άκρων, η παγίδευση ιγνυακών αγγείων, τα χρόνια έλκη κάτω άκρων κ.α

Η προσέγγισή μας

Επιστέγασμα της πολυετούς συνεργασίας μας με τον Αγγειοχειρουργό Χαράλαμπο Ηλία είναι η νέα ιστοσελίδα www.iliasxar.gr, η οποία συγκεντρώνει χρήσιμες ιατρικές πληροφορίες για την ειδικότητα της Αγγειοχειρουργικής και τις προσφερόμενες υπηρεσίες του ιατρείου.

H ιστοσελίδα έχει ανανεωθεί πλήρως, όσον αφορά στον σχεδιασμό αλλά και στο ιατρικό περιεχόμενο, προσφέροντας ένα καλαίσθητο και σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον για εύκολη και άνετη πλοήγηση. Οι κατηγορίες είναι ευδιάκριτες και ταξινομημένες έτσι, ώστε να διευκολύνουν τον χρήστη που αναζητά πληροφορίες για την πάθησή του.

Ο Αγγειοχειρουργός Χαράλαμπος Ηλίας επέλεξε να εκσυγχρονίσει πλήρως τη διαδικτυακή παρουσία του συνεχίζει να εμπιστεύεται την Health Solutions για την επικοινωνία με τους ασθενείς του στις σύγχρονες ανάγκες του ψηφιακού περιβάλλοντος, όπως τόσοι άλλοι ικανοποιημένοι συνεργάτες μας.

Οι υπηρεσίες μας

  • Consulting Services
  • Content Marketing
  • Media Planning
  • Pr & Media Relations
  • Social Media Strategy
  • Σχεδιασμός, κατασκευή ιστοσελίδας
  • Προώθηση ιστοσελίδας SEO
  • Adwords
  • Φωτογράφηση και Βιντεοσκόπηση
DesktopMac

O Αγγειοχειρουργός Χαράλαμπος Ηλίας δηλώνει για την συνεργασία αυτή:

TestimonialPhotoDoctor

Χαράλαμπος Κ. Ηλίας

www.iliasxar.gr

«Η συνεργασία μας εδώ και πολλά χρόνια έθεσε διαφορετικούς κανόνες και ήθη στον τομέα της προβολής και παρουσίασης με πολύ καλά αποτελέσματα που ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες μου. Σημαντικοί παράγοντες η ειλικρίνεια, ο επαγγελματισμός, η συνέπεια, η σημασία στη λεπτομέρεια, η σωστή οργάνωση και σχεδιασμός. Εύχομαι και τη νέα περίοδο που έρχεται να συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη και διάθεση και είμαι βέβαιος πως ο κ Σανιδάς θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για όλους όσους ασχολούνται με τον χώρο αυτόν»

we share your vision

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα σας; Ας ξεκινήσουμε.

Η έμπειρη ομάδα μας είναι εδώ για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε τη δική σας ιδέα.

Όροι Χρήσης
Copyright healthsolutions © 2020 | Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος