Θεραπευτήριο Αθηνών

Iphone

Το Θεραπευτήριο Αθηνών στεγάζεται σε ένα σύγχρονο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες υγείας με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό με τιμές προσιτές για όλους.

Έχοντας ανακαινιστεί πλήρως το 2016 διαθέτοντας 69 κλίνες και 7 ορόφους σύμφωνα με τα πρότυπα που επιβάλλει η σύγχρονη άσκηση της ιατρικής. Με σύμμαχό του το έμπειρο και εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του, το Θεραπευτήριο Αθηνών είναι σε θέση να καλύψει σχεδόν το σύνολο των παθολογικών και χειρουργικών ειδικοτήτων της ιατρικής, καθώς και όλο το φάσμα των διαγνωστικών εξετάσεων.

Η προσέγγισή μας

Για το σχεδιασμό του website από τη Health Solutions έγινε ανάλυση των αναγκών, της φιλοσοφίας και των αξιών της κλινικής με σκοπό να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο, εύχρηστο και λειτουργικό website σεβόμενο την εταιρική ταυτότητα του Θεραπευτηρίου και τις προδιαγραφές του digital marketing.

Το νέο website ξεχωρίζει για την αναβαθμισμένη εμπειρία πλοήγησης που προσφέρει στον επισκέπτη, τη νέα εικόνα που ακολουθεί και τη νέα ταυτότητά του, το ανανεωμένο και εξατομικευμένο επιστημονικό περιεχόμενο μέσα από εμπεριστατωμένη αρθρογραφία και τη λειτουργική κατηγοριοποίηση του εύρους των υπηρεσιών που προσφέρει  για να μπορείτε να βρίσκετε άμεσα και λειτουργικά ό,τι χρειάζεστε και να επικοινωνείτε χωρίς κόπο για το κλείσιμο του ραντεβού σας.

Οι υπηρεσίες μας

  • Consulting Services
  • Social Media Strategy
  • Social Media Management
  • Content Marketing
  • Σχεδιασμός, κατασκευή ιστοσελίδας
DesktopMac

O Πάνος Σταθόπουλος, Διοικητικός Διευθυντής του Θεραπευτηρίου Αθηνών δηλώνει για την συνεργασία αυτή:

TestimonialPhotoDoctor

Θεραπευτήριο Αθηνών

www.athenshospital.gr

Η ανανέωση του Θεραπευτηρίου Αθηνών σε μια σύγχρονη κλινική και ταυτόχρονα προσιτή στο γενικό κοινό δε θα μπορούσε να μη συνοδεύεται και από μια σύγχρονη παρουσία στον κόσμο του διαδικτύου. Στην ανάγκη μας να έχουμε μια σύγχρονη και φρέσκια εικόνα στο διαδίκτυο που να διευκολύνει τον χρήστη για να βρει αυτό που αναζητά είτε είναι υπηρεσία είτε είναι μια πάθηση ήρθαμε σε επαφή με τη Health Solutions η οποία μας πρόσφερε το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε.

 Αυτό που διέκρινα από την αρχή της συνεργασίας μας στην ομάδα της Health Solutions ήταν εκτός από τη βαθιά γνώση στο αντικείμενο του digital marketing και των εξελίξεών του, η συνέπεια, η αξιοπιστία και ο επαγγελματισμός της. Όλες οι συμβουλές και ιδέες για την διαδικτυακή παρουσία του Θεραπευτηρίου Αθηνών που μας πρότειναν ανταποκρίνονταν πλήρως στη φιλοσοφία μας: οι ασθενείς του Θεραπευτηρίου Αθηνών θέλουμε να λαμβάνουν προσιτή και αξιόπιστη ιατρική φροντίδα με επίκεντρο τον άνθρωπο.

we share your vision

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα σας; Ας ξεκινήσουμε.

Η έμπειρη ομάδα μας είναι εδώ για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε τη δική σας ιδέα.

Όροι Χρήσης
Copyright healthsolutions © 2020 | Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος