Ανάπτυξης Λόγου Μάθησης «ΑΛΜΑΝΑΠΤΥΞΗ»

Iphone

Το κέντρο Ανάπτυξης Λόγου Μάθησης «ΑΛΜΑΝΑΠΤΥΞΗ» δημιουργήθηκε το 2011 με όραμα να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στήριξης στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις πολύπλευρες κοινωνικές, μαθησιακές και επικοινωνιακές απαιτήσεις του περιβάλλοντός τους.

Οι ιδρυτές του κέντρου απευθύνθηκαν στη Health Solutions αναζητώντας μια νέα προσέγγιση στην επικοινωνία τους με το κοινό, επιθυμώντας να επενδύσουν σε μια ιστοσελίδα φιλική προς το χρήστη που θα κατόρθωνε να δώσει το στίγμα του κέντρου στους επισκέπτες.

Η προσέγγισή μας

Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα που από την πρώτη στιγμή να γεννά στον επισκέπτη συναισθήματα χαράς και θετικής διάθεσης, σε πλήρη αντιστοιχία με το κεντρικό μότο του κέντρου «Εδώ, η μάθηση γίνεται παιχνίδι»!

Τα χρώματα, οι γραμματοσειρές και οι φωτογραφίες επελέγησαν με κριτήριο να αποπνέουν ζεστασιά, ηρεμία και χαρά στους επισκέπτες, συναισθήματα που βιώνει ο γονιός και το παιδί κατά την επίσκεψή τους στις εγκαταστάσεις της Αλμανάπτυξης.

Το μενού είναι εύκολο στην πλοήγηση και οι πληροφορίες είναι οργανωμένες με τέτοιο τρόπο, ώστε ο ενδιαφερόμενος επισκέπτης να μπορεί να ανατρέξει εύκολα στην ενότητα που τον ενδιαφέρει. Με ιδιαίτερη φειδώ σχεδιάσαμε τα διαδραστικά στοιχεία της σελίδας, ώστε να είναι εύκολη η αποστολή μηνυμάτων προς την ομάδα της Αλμανάπτυξης.

Οι υπηρεσίες μας

  • Consulting Services
  • Social Media Strategy
  • Σχεδιασμός, κατασκευή ιστοσελίδας
  • Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας
DesktopMac

Ο Κωνσταντίνος Μουκανάκης και η Βίκυ Μέττα, επιστημονικοί υπεύθυνοι στην «ΑΛΜΑΝΑΠΤΥΞΗ» δήλωσαν για τη συνεργασία τους με τη Ηealth Solutions:

TestimonialPhotoDoctor

Αλμανάπτυξη

Ανάπτυξης Λόγου Μάθησης

www.almanaptiksi.gr

Στο πρόσωπο του κ. Σανιδά βρήκαμε έναν έμπιστο συνεργάτη και έναν αξιόπιστο συνομιλητή που άκουσε με προσοχή τους προβληματισμούς μας, σεβάστηκε τις ιδιαιτερότητες του αντικειμένου μας και μας προσέφερε μια εταιρική σελίδα αντάξια των προσδοκιών μας και σε πλήρη αρμονία με τους στόχους και το όραμα του κέντρου μας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή την συνεργασία που έχει όλες τις προδιαγραφές για να αντέξει στον χρόνο!

we share your vision

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα σας; Ας ξεκινήσουμε.

Η έμπειρη ομάδα μας είναι εδώ για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε τη δική σας ιδέα.

Όροι Χρήσης
Copyright healthsolutions © 2020 | Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος