Ανδρέας Κόμης - Μαιευτήρας, Γυναικολόγος

Iphone

Το Μαιευτικό & Γυναικολογικό Ιατρείο του Ανδρέα Κόμη αποτελεί έναν σύγχρονο ιατρικό χώρο που υποδέχεται γυναίκες κάθε ηλικίας. Ο γιατρός, με τη βοήθεια σύγχρονου εξοπλισμού και πλήρως καταρτισμένου προσωπικού, αναλαμβάνει την παρακολούθηση μιας ασφαλούς εγκυμοσύνης, αλλά και για την διάγνωση / αποτελεσματική θεραπεία  διαφόρων γυναικολογικών παθήσεων. 

Η προσέγγισή μας

Σκοπός της άριστης συνεργασίας μας με τον κ.Κόμη ήταν να αποτυπωθεί άψογα το επαγγελματικό του προφίλ, η γνώση, η εξειδίκευση αλλά και η αγάπη για τη δουλειά του, όπως τη βιώνουν καθημερινά οι ασθενείς τους στο ιατρείο αλλά και στην αίθουσα τοκετών.

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας έχει ως σκοπό να ενημερωθεί κάθε γυναίκα για το γυναικολογικό ζήτημα που την ενδιαφέρει, μέσα από ένα εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον περιήγησης. Κάθε λεπτομέρεια, όπως οι κατηγορίες, η θεματολογία, οι τρόποι επικοινωνίας, ακόμα και οι χρωματισμοί, έχουν επιλεχθεί προσεκτικά ώστε να δημιουργήσουν μια ευχάριστη ψηφιακή εμπειρία, ενώ ταυτόχρονα ο γιατρός να μπορεί να επικοινωνεί τις υπηρεσίες του, σε όλο τους το εύρος.

Οι υπηρεσίες μας

  • Consulting Services
  • Content Marketing
  • Media Planning
  • Pr & Media Relations
  • Social Media Strategy
  • Σχεδιασμός, κατασκευή ιστοσελίδας
  • Προώθηση ιστοσελίδας SEO
  • Adwords
  • Φωτογράφηση και Βιντεοσκόπηση
DesktopMac

O Μαιευτήρας, Γυναικολόγος Ανδρέας Κόμης δηλώνει για την συνεργασία αυτή:

TestimonialPhotoDoctor

Ανδρέας Κόμης

Μαιευτήρας, Γυναικολόγος

www.andreaskomis.gr

Η σύγχρονη ψηφιακή εποχή επιβάλλει νέους κανόνες και νέα ήθη στην επαγγελματική καριέρα του καθένα. Το διαδίκτυο έχει γίνει πια το "σπίτι" και ο τρόπος ενημέρωσης και επικοινωνίας των περισσότερων ανθρώπων. Μέσα σε αυτό τον καταιγισμό πληροφοριών του internet είναι απαραίτητο οι σωστοί επαγγελματίες να προβάλλονται με έναν σοβαρό, ουσιαστικό και επαγγελματικό τρόπο. Θα πρέπει οι πληροφορίες που απευθύνουν στον κόσμο να πληρούν αυστηρά κριτήρια για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις του κάθε ενδιαφερόμενου.

Η ομάδα της Health Solutions και ο κύριος Σανιδάς, τα χρόνια της συνεργασίας μας έχουν αποδειχθεί πολύτιμοι σε αυτόν τον τομέα στην επαγγελματική μου δραστηριότητα. Οι άνθρωποι της, βρίσκονται πάντοτε κοντά μου, έτοιμοι να ικανοποιήσουν κάθε απαίτηση, με τον πιο σωστό και αποτελεσματικό τρόπο. Τους διακρίνει συνέπεια, αξιοπιστία, ήθος και επαγγελματισμός. Οι συμβουλές τους έχουν αποδειχθεί χρήσιμες και ωφέλιμες. Το μότο στη ζωή μου λόγω χαρακτήρα αλλά και ιατρικού επαγγέλματος είναι ¨Αγάπα τον άνθρωπο γιατί είσαι εσύ" και διαπιστώνω καθημερινά με τη συνεργασία μας, ότι κοντά τους βρήκα ανθρώπους που το υποστηρίζουν.

we share your vision

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα σας; Ας ξεκινήσουμε.

Η έμπειρη ομάδα μας είναι εδώ για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε τη δική σας ιδέα.

Όροι Χρήσης
Copyright healthsolutions © 2020 | Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος