Κοντογιάννης Θάνος - Πλαστικός Χειρουργός

Iphone

Ο Κοντογιάννης Θάνος είναι Πλαστικός Χειρουργός και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στα Ιλίσια, στην Χαλκίδα και στην Καλαμάτα. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ειδικεύτηκε στην Πλαστική Χειρουργική και στη Μικροχειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ. Επιπροσθέτως, μετεκπαιδεύτηκε στις Νεότερες Εφαρμογές της Αισθητικής Χειρουργικής στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και εκπαιδεύτηκε στη Μικροχειρουργική στο Ερευνητικό Κέντρο "Θ. Γαρυφαλλίδης".

Έχει διατελέσει Διευθυντής της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών και του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ). 

Στα 3 ιατρεία του ο Πλαστικός Χειρουργός Θάνος Κοντογιάννης ασχολείται με όλες τις εφαρμογές της πλαστικής και επανορθωτικής χειρουργικής και ιδιαίτερα με την αισθητική χειρουργική όπως face lifting, βλεφαροπλαστική, ωτοπλαστική, ρινοπλαστική, αισθητικές επεμβάσεις στο στήθος (αυξητική, μειωτική και ανόρθωση μαστών, μαστοπηξία, διόρθωση γυναικομαστίας και λιπομαστίας στους άνδρες), κοιλιοπλαστική, λιποαναρρόφηση, ανόρθωση γλουτών, lifting μηρών, βραχιονοπλαστική, χειλεοπλαστική. Επίσης γίνονται θεραπείες ομορφιάς για την καταπολέμηση της χαλάρωσης και των ρυτίδων του προσώπου με botox και υαλουρονικό οξύ, ιατρικά εγκεκριμένες και ελεγμένες ενέσιμες θεραπείες αντιγήρανσης και ανάπλασης του προσώπου, μεσοθεραπείες σύσφιγξης και ενυδάτωσης.

Η προσέγγισή μας

To άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα είναι ο στόχος της «τέχνης» της πλαστικής χειρουργικής κι αυτή η φιλοσοφία θελήσαμε να διέπει το σχεδιασμό της ανανεωμένης ιστοσελίδας του πλαστικού χειρουργού Θάνου Κοντογιάννη, www.kontogiannis.gr.

O σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι μινιμαλιστικός, με έμφαση στις φωτογραφίες που μπορούν να δώσουν στον επισκέπτη μια ξεκάθαρη εικόνα για το αποτέλεσμα των πιο διαδεδομένων επεμβάσεων στο χώρο της πλαστικής χειρουργικής. Με μια παλέτα του γκρι και του ροζ, οι χρωματικοί συμβολισμοί παραπέμπουν στο δίπολο παρελθόν (γκρι) - μέλλον (ροζ), υπονοώντας τη νέα, βελτιωμένη εμφάνιση των ασθενών που τους χαρίζει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για τη νέα σελίδα που ανοίγουν στη ζωή τους.  Σε συνδυασμό με δυνατά μηνύματα (μότο)  που παραπέμπουν στη φιλοσοφία των υπηρεσιών του ιατρείου, η οπτική σχεδίαση της ιστοσελίδας συνθέτει την ιστορία που κάθε επισκέπτης που αναζητά υπηρεσίες πλαστικής χειρουργικής θα ήθελε να ζήσει.

Οι υπηρεσίες μας

  • Consulting Services
  • Content Marketing
  • Pr & Media Relations
  • Social Media Strategy
  • Σχεδιασμός, κατασκευή της ιστοσελίδας
  • Προώθηση ιστοσελίδας SEO
DesktopMac

O Πλαστικός Χειρουργός Κοντογιάννης Θάνος δηλώνει για την συνεργασία αυτή:

TestimonialPhotoDoctor

Κοντογιάννης Θάνος

Πλαστικός Χειρουργός

www.kontogiannis.gr

H συνεργασία μου με τον κ.Σανιδά και τη Health Solutions ικανοποίησε πλήρως τις προσδοκίες μου από την πρώτη στιγμή. Ο επαγγελματισμός, οι συνεχώς αναβαθμισμένες υπηρεσίες αλλά και η φιλική προσέγγιση όλης της ομάδας είναι για εμένα η καλύτερη διαβεβαίωση πως έκανα, και εξακολουθώ να κάνω, την καλύτερη επιλογή

we share your vision

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα σας; Ας ξεκινήσουμε.

Η έμπειρη ομάδα μας είναι εδώ για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε τη δική σας ιδέα.

Όροι Χρήσης
Copyright healthsolutions © 2020 | Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος