10 τρόποι για να ξεχωρίσετε ως επαγγελματίας υγείας

Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2015

Μπορεί οι τακτικές του marketing υγείας που ακολουθείτε να αυξήσουν τους πελάτες σας αλλά πάνω απ’όλα η ποιότητα των υπηρεσιών σας και η ικανοποίηση των αναγκών τους, είναι αυτές που θα σας χαρίσουν την εμπιστοσύνη τους.

Οι 10 συμβουλές που ακολουθούν σίγουρα θα σας βοηθήσουν να κάνετε την ποιοτική διαφορά στην προώθηση των υπηρεσιών υγείας που προσφέρετε.

1. Δημιουργήστε το ημερήσιο πρόγραμμά σας έχοντας προνοήσει και για απρόβλεπτα περιστατικά.

Έχετε υπ΄όψιν πως περιστατικά εκτός προγράμματος μπορεί να προκύψουν, οπότε καλό θα είναι να μπορείτε να ανταπεξέλθετε στο χρόνο σας, χωρίς να αλλάξει ολοκληρωτικά το πρόγραμμά σας αλλά και των ασθενών σας.

2. Κάντε μια λίστα με τους εβδομαδιαίους στόχους σας

Ταξινομήστε τους στόχους σας για τις επόμενες μέρες ανάλογα με τις προτεραιότητές σας και φροντίστε να κρατάτε αρχείο.

3. Επιλέξτε προσεκτικά τους συνεργάτες σας.

Επιλέξτε συνεργάτες που θα μπορείτε να τους εμπιστεύεστε και που θα μπορούν να ασχολούνται με όλα τα καθημερινά ζητήματα που προκύπτουν στο ιατρείο σας. Έτσι θα ασχολείστε απερίσπαστα με τους ασθενείς σας.

4. Χρησιμοποιήστε βίντεο στο γραφείο για να παρέχετε πληροφορίες

Με την παρακολούθηση των videos που θα έχετε ετοιμάσει, ο ασθενής μπορεί μέσα σε λίγα λεπτά, να λάβει πληροφορίες για τις διαδικασίες που ακολουθείτε.

5. Αξιοποιήστε τον χρόνο σας

Ανάμεσα σε εξέταση ή χειρουργεία, φροντίστε να τακτοποιείτε υποχρεώσεις που χρειάζονται την επίβλεψη ή και την υπογραφή σας.

6. Μην απαντάτε σε τηλεφωνήματα κατά την διάρκεια συνάντησης με τους ασθενείς σας.

Αν δεν υπάρχει μεγάλη ανάγκη, μην διακόπτετε την εξέταση ή την συζήτηση με τους ασθενείς σας για να απαντήσετε στο τηλέφωνο, γιατί οι ασθενείς νιώθουν πως δεν έχουν την άμεριστη προσοχή σας.

7. Υπαγορεύστε όση ώρα είστε μαζί με τον ασθενή.

Καταγράψτε το ιστορικό του ασθενή μπροστά του. Μην το αφήνετε για αργότερα γιατί θα εξοικονομηθεί πολύτιμος χρόνος για σας και το ιστορικό θα είναι πιο ακριβές.

8. Ασχοληθείτε με την γραφειοκρατεία της εργασίας σας.

Ασχοληθείτε μόνο μια φορά την ημέρα με τις εργασίες ρουτίνας (τράπεζες, λογιστήριο, ασφαλιστικά ταμεία, ανάγκες της έδρας, κλπ) και αναθέστε την τελική διεκπεραίωση στο προσωπικό σας.

9. Ζητήστε από το προσωπικό σας να σας υπενθυμίζει την τήρηση του πρόγραμμάτος σας.

Φροντίστε να σας ειδοποιούν εγκαίρως όταν υπάρχει μεγάλη απόκλιση στην τήρηση του ημερήσιου προγράμματος σας.

10. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας

Για να βγάλετε τον καλύτερό σας εαυτό στους ανθρώπους που σας εμπιστεύονται, πρέπει να βρείτε το χρόνο μέσα στην ημέρα για να αναζωογονηθείτε και να κάνετε ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις.

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 57 ΑΚ, του Ν 2121/1993 περί πνευματικής ιδιοκτησίας, απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της Health Solutions και του νόμιμου εκπροσώπου. Η Ηealth Solutions επιφυλάσσεται έναντι πάντων για κάθε νόμιμο ή/ και συμβατικό δικαίωμά της, πέραν των ρητώς αναφερομένων στην παρούσα παράγραφο.

Περισσότερα άρθρα από το blog

we share your vision

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα σας; Ας ξεκινήσουμε.

Η έμπειρη ομάδα μας είναι εδώ για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε τη δική σας ιδέα.

Όροι Χρήσης
Copyright healthsolutions © 2020 | Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος