8 βήματα για ένα επιτυχημένο marketing plan για τους επαγγελματίες υγείας

Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2015

1. Αξιολόγηση: Συμβουλευόμαστε επιτυχημένα επιχειρηματικά σχέδια, έρευνες ικανοποίησης ασθενών, αναφορές καθώς και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορούμε να συγκεντρώσουμε για το ιατρείο σας. Λαμβάνουμε υπ΄όψιν όλες τις παραμέτρους από το χώρο της υγείας αλλά και αστάθμητους παράγοντες από την ίδια την αγορά ή την κοινωνία. Φροντίζουμε οι ενέργειές μας να επικεντρώνονται στην προώθηση των ιατρικών υπηρεσιών που προσφέρετε.

2. Συγκριτική Ανάλυση: Μελετάμε τους ανταγωνιστές, λαμβάνοντας υπόψη το ιστορικό της επικοινωνιακής τους δράσης, ενημερωνόμαστε για τις νέες κυκλοφορίες προϊόντων/υπηρεσιών και γενικότερα μελετάμε σε βάθος την φύση της αγοράς στην οποία επιδιώκετε να αναπτυχθείτε. Δημιουργούμε την δική σας "μοναδική πρόταση" στο ιατρικό μάρκετινγκ, απαντώντας στην ερώτηση «τι είναι τελικά αυτό που σας κάνει να διαφέρετε από τον ανταγωνισμό;»

3. Όραμα & Στρατηγική: Ξεκινάμε να χαράσουμε την στρατηγική επικοινωνίας με προοπτική. Σε ποιο επαγγελματικό επίπεδο θέλετε να βρίσκεστε στα επόμενα χρόνια; Με ποιους τρόπους μπορεί το ιατρικό μάρκετινγκ να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τον σκοπό σας και να προωθήσετε το ιατρείο σας;

Διαθέτουμε μια λίστα με τα απαραίτητα εργαλεία αλλά και τις εναλλακτικές που μπορούν να συνεισφέρουν στην προώθηση των υπηρεσιών σας.

4. Δημιουργικές Ιδέες: Μετατρέπουμε, από κοινού, τις ιδέες μας αλλά και τις επιθυμίες σας, σε δημιουργικό προϊόν που θα υποστηρίξει το marketing plan του ιατρείου σας.

5. Budget Monitoring. Aπό την στιγμή που θα συναποφασίσουμε τον καλύτερο τρόπο για να προσεγγίσουμε το δυνητικούς αποδέκτες των υπηρεσιών σας, θα ορίσουμε και το budget ώστε η στρατηγική του ιατρικού marketingνα έχει την μέγιστη απόδοση, αξιοποιώντας στο έπακρο τον προυπολογισμό.

6. Στοχευμένη πληροφορία: Μελετάμε όλες τις εναλλακτικές λύσεις για τη σωστή προβολή και προώθηση του ιατρείου σας και των υπηρεσιών σας.

7. Ο κατάλληλος χρόνος: Η κατάλληλη χρονική στιγμή είναι για το marketing υγείας, ένα στοιχείο που συνεισφέρει στην προώθηση των ιατρικών υπηρεσιών. Το σωστό timing συνεισφέρει στην ανάδειξη της επαγγελματικής σας ταυτότητας.

8. Αξιολογούμε το αποτέλεσμα και προσαρμόζουμε την τακτική μας: Μετά την υλοποίηση του marketingplan, εξετάζουμε αν οι τρόποι προώθησης των ιατρικών υπηρεσιών σας, έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα και αναπροσαρμοζουμε την δράση μας, όπου κριθεί απαραίτητο.

Καλέστε μας στο 212 1025092 να δούμε από κοινού το δικό σας marketing plan!

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 57 ΑΚ, του Ν 2121/1993 περί πνευματικής ιδιοκτησίας, απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της Health Solutions και του νόμιμου εκπροσώπου. Η Ηealth Solutions επιφυλάσσεται έναντι πάντων για κάθε νόμιμο ή/ και συμβατικό δικαίωμά της, πέραν των ρητώς αναφερομένων στην παρούσα παράγραφο.

Περισσότερα άρθρα από το blog

we share your vision

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα σας; Ας ξεκινήσουμε.

Η έμπειρη ομάδα μας είναι εδώ για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε τη δική σας ιδέα.

Όροι Χρήσης
Copyright healthsolutions © 2020 | Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος