4 εργαλεία για να ξεκινήσετε το ιατρείο σας!

Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2015

Χτίστε το δικό σας μοναδικό brand.

Σε αυτήν τη διαδικασία είναι πολύ σημαντικό να δημιουργήσετε μια εταιρική εικόνα που θα είναι πρωτότυπη και μοναδική για το ιατρείο σας. Το λογότυπο σας πρέπει να βρίσκεται στις κάρτες, στις καταχωρήσεις σας στα μέσα μαζικής επικοινωνίας και φυσικά στην ιστοσελίδα σας. Με αυτήν την συνεχή και συνεπή διαδικασία το κοινό θα δημιουργήσει μια συγκεκριμένη εικόνα για εσάς.

Χρησιμοποιήστε το Word o f Mouth

Ρωτήστε τους ασθενείς σας τι έχουν ακούσει για εσάς, αν ήρθαν λόγω σύστασης ή λόγω της παρουσία σας στα media. Bολιδοσκοπήστε αν η προώθηση των ιατρικών υπηρεσιών σας γίνεται τελικά με εύστοχο τρόπο.

Μάθετε να αξιοποιείτε τα socialmedia

Δοκιμάστε να έχετε μια σταθερή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή αναθέστε σε εξειδικευμένη εταιρεία ιατρικού marketing να σας δημιουργήσει το ανάλογο προφίλ, έτσι ώστε να μεγιστοποιούνται οι πιθανότητες να σας βρίσκει κάποιος μετά από αναζήτηση στο διαδίκτυο. Με την κατάλληλη στρατηγική στα social media, θα αυξηθεί κατακόρυφα και την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας.

Επενδύστε στην κατασκευή ιατρικής ιστοσελίδας

Μια καλαίσθητη, φιλική στην χρήση, ιατρική ιστοσελίδα με ποιοτικό περιεχόμενο είναι πλέον αυτονόητο εργαλείο για έναν σύγχρονο επαγγελματία υγείας που θέλει να προωθήσει το ιατρείο του. Είναι αποδεδειγμένο πως μια επαγγελματική παρουσία στο internet δημιουργεί πάντα θετική εντύπωση και κερδίζει την εμπιστοσύνη των ασθενών και των συγγενών τους. Η πρώτη εντύπωση είναι άλλωστε η πιο σημαντική.

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 57 ΑΚ, του Ν 2121/1993 περί πνευματικής ιδιοκτησίας, απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της Health Solutions και του νόμιμου εκπροσώπου. Η Ηealth Solutions επιφυλάσσεται έναντι πάντων για κάθε νόμιμο ή/ και συμβατικό δικαίωμά της, πέραν των ρητώς αναφερομένων στην παρούσα παράγραφο.

Περισσότερα άρθρα από το blog

we share your vision

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα σας; Ας ξεκινήσουμε.

Η έμπειρη ομάδα μας είναι εδώ για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε τη δική σας ιδέα.

Όροι Χρήσης
Copyright healthsolutions © 2020 | Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος