Η Health Solutions στο 2ο Διεθνές Συνεδρίου Eco Ευ Ζην

Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022

Με ιδιαίτερη χαρά η Health Solutions αποδέχθηκε την πρόταση της Οργανωτικής Επιτροπής και συμμετείχε στις εργασίες του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου Eco Ευ Ζην «Οικογένεια και Περιβάλλον: Πυλώνες Κοινωνικού Πολιτισμού. Οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στην οικογένεια», το οποίο πραγματοποιήθηκε  με απόλυτη επιτυχία στις 15 Δεκεμβρίου 2022 στη Μεγάλη του Γένους Σχολή στην Κωνσταντινούπολη και στις 16 Δεκεμβρίου 2022 στην Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης. Τις εργασίες του Συνεδρίου άνοιξε ο  Οικουμενικός Πατριάρ­χης κ.κ Βαρθολομαίος ο Α’.

Το συνέδριο διοργανώθηκε από  το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικής.

Διακεκριμένοι επιστήμονες διεθνούς κύρους από πολλαπλές επιστημονικές κοινότητες πραγματεύτηκαν και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με: την επιρροή της οικογένειας στο ζήτημα της περιβαλλοντικής παιδείας, την επίπτωση της κλιματικής αλλαγής στην ανθρώπινη υγεία και την γονιμότητα, την καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος και την σταδιακή εξαφάνιση ποικίλων μορφών ζωής. Επιπρόσθετα τέθηκαν βιοηθικά, φιλοσοφικά, θεολογικά, πολιτισμικά διλήμματα που αναφύονται από την αλληλεπίδραση περιβάλλοντος και οικογένειας, ενώ αναλύθηκε και ο τρόπος που ο παγκόσμιος κινηματογράφος, τα ΜΜΕ και τα Social Media προβάλλουν το μείζον θέμα της κλιματικής αλλαγής.

1Στο πλαίσιο της ομιλίας του,  ο  Managing Director της Health Solutions, κ. Νικόλαος Σανιδάς  υπογράμμισε τη σημασία του κοινωνικού marketing, το οποίο αξιοποιώντας τις δυνατότητες που μας προσφέρουν τα social media αναδεικνύεται σε ζωτικό κομμάτι κάθε σύγχρονης εκστρατείας ευαισθητοποίησης που στοχεύει στην καλλιέργεια και την εμπέδωση της «πράσινης κουλτούρας».

«Πολύ περισσότερο όμως από κάθε θεσμική δράση, τα social media ως εργαλεία της bottom-up επικοινωνίας δίνουν τη δυνατότητα σε εμάς τους ίδιους να εισάγουμε τα θέματα περιβάλλοντος και την προστασία του πλανήτη στο επίκεντρο της δημόσιας σφαίρας», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Σανιδάς.

Σημαντική στιγμή για την Health Solutions ήταν όταν ο κ. Νικόλαος Σανιδάς είχε την τιμή να συναντήσει και να συνομιλήσει με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, παρουσιάζοντας το έργο και το όραμα της Ηealth Solutions.

02

we share your vision

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα σας; Ας ξεκινήσουμε.

Η έμπειρη ομάδα μας είναι εδώ για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε τη δική σας ιδέα.

Όροι Χρήσης
Copyright healthsolutions © 2020 | Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος